KATEGORI: Partnernyheder

Firmamiddag med dinnershow

3. November 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Har du ikke fået booket firmaets julefrokost endnu? Så er det sidste chance. LEGOLAND Hotel & Conference inviterer til et spektakulær show, med fantastiske stemmer, latter og store dansenumre. Imellem alle de fantastiske shownumre, serveres en lækker 4-retters julemenu.

LEGOLAND Hotel & Conferene inviterer til et spektakulær show, med fantastiske stemmer, latter og store dansenumre. Imellem alle de fantastiske shownumre, serveres en lækker 4-retters julemenu.

Du skal bare læne dig tilbage, alt imens alle dine sanser bliver underholdt.

Shownumrene i år, består af alt imellem det bedste fra UK, Tina Turner og Coldplay til de største danske 80´er hits, Rasmus Seebach og Adele. Man kan synge med på det meste – og festen er stensikkert i hus.

Nu er vi igen klar til en sjov og festlig aften ude, så saml venner, familie og kollegaer til den vildeste  julefrokost.

Det er endnu en gang Kim Ace Schjerlund og Jeff Ace Schjerlund, som skaber det spektakulære show.

LEGOLAND Hotel & Conference har igen fået musicalstjernene Tara Toya med om bord, som vil væres jeres konferencier gennem aften.

Rikke Hvidbjerg, som har været fastansat på Fredericia teater, sunget kor for Rasmus Seebach, Anna David m.fl – og som lige nu er aktuel som hovedrollen i sarah i verdenspremieren på Beatlesmusicalen “She Loves You”. Hun har en fantastisk Rock stemme – og har af den grund spillet et hav af kæmpe roller på de største danske scener – ligesom at hun har lavet revy hos b.la sønderborg revyen og senest Rottefælden. HUN ER ET FUND.

Ny er også Jonas Rasmussen. Jonas vandt Dansk melodi grand prix i 2018 med “Higher Ground” – hvor han med hans fantastiske stemme og indlevelse fik os hele vejen til det internationale melodi grand prix – hvor han fik en flot 9. plads.

Jonas er en erfaren herre, der ligeledes har spillet et utal af koncerter og forestillinger.

Vi glæder os til I skal høre ham synge en hvis legemsdel ud af bukserne.

Link til dinnershow: Jul på slottet (legoland.dk)

Læs mere om mødefaciliteter på LEGOLAND Hotel & Conference her

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG