KATEGORI: Partnernyheder

Første Michelin-stjerne til partner i Danske Konferencecentre

28. March 2017
Ditte Rønne Jakobsen


michelinguide2017Hos Danske Konferencecentre stiller vi i forvejen høje kvalitetskrav til vores flere end 75 partnere over hele landet. Så meget desto større var glæden, da én af dem, nemlig Dragsholm Slot, som den første partner nogensinde, i år modtog en Michelin-stjerne.

Det er Dragsholm Slots gourmetkøkken, Slotskælderen, der nu figurerer i Michelin Nordic Guide 2017. Mange madanmeldere havde forudset, at det kunne ske, og det var en stolt køkkenchef, Claus Henriksen, der kunne tage anerkendelsen med hjem fra offentliggørelsen i Stockholm til slottet i Odsherred på Vestsjælland.

 

dragsholm5Et nyt kapitel i en 800 år gammel historie

“Jeg er meget stolt af at være med til at skaffe en Michelin-stjerne til et 800 år gammelt slot med al den historie. Det er med til at give endnu mere historie til stedet”, sagde køkkenchef Claus Henriksen på pressemødet efter offentliggørelsen.

 

Michelin-inspektørerSONY DSCne sagde blandt andet om madoplevelsen på Dragsholm Slot: “Claus Henriksen er en meget erfaren kok. Han er en fantastisk mentor for sit team og er ikke kun visuel, men rammer også plet med smagen.”

Claus Henriksen selv roste efterfølgende både Dragsholm Slot som helhed og også landmændene omkring slottet, der leverer en stor del af råvarerne til Slotskøkkenet.

 

Moderne faciliteter i historiske rammer

Udover sin anerkendte Michelin-restaurant tilbyder det 800 år gamle Dragsholm Slot også moderne møde- og konferencefaciliteter i sine historiske og naturskønne rammer.

Du kan naturligvis booke møder og konferencer på slottet gennem Danske Konferencecentre. Kontakt os for at høre nærmere og læs mere om Dragsholm Slot her

dragsholm1  dragsholm4

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG