KATEGORI: Partnernyheder

Forkæl dig selv med juicebar og kagebuffet

3. October 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Hos Trinity Hotel og Konference ved vi, at en vellykket konference også handler om de små detaljer, der gør en stor forskel. Derfor har vi revolutioneret den klassiske kaffepause med vores fokus på friske og gode råvarer.

Vi præsenterer vores eksklusive juicebar og kagebuffet – en forfriskende oplevelse, der vil forvandle din mødepause til højdepunktet sidst på dagen.

Vil du bytte kagen ud med frisk frugt? Valget er dit på Trinity.

God energi kommer ikke af sig selv, så valget er dit, når du står foran af vores kagebuffet. Vil du have en bid af den gode kage eller mæske dig i lækker frugt?

Ved at tilbyde et sundt og lækkert alternativ til den traditionelle kaffepause, viser vi, at vi værdsætter vores gæsters trivsel og velvære. Vores juicebar og kagebuffet er designet til at give dig et energiboost sidst på dagen, så du kan fortsætte med at være produktiv og fokuseret.

Vores juicebar tilbyder en verden af friske frugter, hjemmelavet saft, og lækre juicer, der giver dig forfriskende og god energi. Sammen med juicebaren har vi naturligvis en omfattende kagebuffet med friskbagte kager fra vores eget bageri. Hver kage er lavet med kærlighed og omhu, og vi bruger gode råvarer for at sikre en autentisk og smagfuld oplevelse.

Læs mere om Trinity Hotel & Konference her – og indhent et gratis tilbud på møde- og konferencelokaler her! Vi hjælper dig gratis og uforpligtende, så lad os finde det bedste tilbud til dig.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG