KATEGORI: Partnernyheder

Fornem hæder til Kokkedal Slot

10. July 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Slottets dygtige køkkenchef Christina er blevet i indstillet i kategorien ”Wait & See – Next 2023”, der kåres med diplom i forbindelse med en storslået gallamiddag.

Kokkedal Slot er også nomineret til årets ”Bo & Spis adresse 2023” hos den Danske Spiseguide.

Se de nominerede 2023 i Den Danske Spiseguide her.

VIDSTE DU, at du og dit firma også selv kan opleve Christinas kreativitet og færdigheder i forbindelse med jeres næste konference i den smukke Gourmet Restaurant, Slotskælderen Anno 1746, på Kokkedal Slot.

Efter jeres møde kan I nyde kulinarisk forkælelse for smagsløgene, med en 4 retters, 6 retters eller speciel signaturmenu med tilpasset vinmenu. Slottets smukke bar og udendørsterrasse serverer også dejlige lette retter og Cocktails, prøv deres Signatur Cocktail, ” 1746” Sling opkaldt efter det år, hvor slottet blev bygget.

Om Kokkedal Slot:

Kokkedal Slot Copenhagen er alt det, du forbinder med et rigtigt slot. Et eventyrligt ydre, et imponerende, stilfuldt indre, en fantastisk beliggenhed – midt i et blidt, bakket landskab med skov, hav, strand, åbne vidder og grønne enge. Det er det ideelle sted for ro, drømme og oplevelser i særklasse.

Kokkedal Slot Copenhagen byder på moderne og fleksible rammer til møder, konferencer og kurser. De 7 mødelokaler på slottet byder på smukt naturligt lysindfald samt udsigt til park og kyst. De stilrene og funktionelle lokaler har plads til mellem 2 og 112 deltagere og udstyret med moderne av-udstyr, flipover, whiteboard, kuglepenne og blokke. Overnatning sker i et af slottets 59 lyse og elegante værelser som er fordelt på flere kategorier og indrettet med materialer inspireret af naturens farver. 

Læs mere om mødefaciliteter på Kokkedal Slot – se her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG