KATEGORI: Partnernyheder

Forretning, fornøjelse og inspiration i LEGOLAND®

25. June 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Det kan være svært nok at planlægge et møde eller en konference, som motiverer og engagerer deltagerne og får dem til at skabe resultater. Og det bliver ikke nødvendigvis lettere, fordi man har prøvet det før. Det kan de fleste mødeplanlæggere tale med om, og derfor er det vigtigt at få ny inspiration. Det er præcis, hvad LEGOLAND® Hotel & Conference tilbyder på to seminarer for mødeplanlæggere i løbet af efteråret.

Der findes ikke mange steder, hvor det er så oplagt at blande forretning og fornøjelse som på LEGOLAND® Hotel & Conference. Det femstjernede konferencecenter med tilhørende firestjernet hotel kan huse alt fra mindre møder til store konferencer og messer.

LEGO®-klodsen og LEGOLAND® er ofte naturlige dele af møderne og konferencernes workshops og program. De tilfører elementer af leg, kreativitet, kvalitet og udvikling. Her er fokus på energien i mødelokalet, kvaliteten af mødeindholdet, læringsmiljøet og videndeling deltagerne imellem.

LEGOLAND® Hotel & Conference afholder jævnligt inspirationsseminarer for mødeplanlæggere for at give et indblik i, hvordan centret afholder møder og konferencer. Så hvis du står med ansvaret for virksomhedens næste arrangement, kan det være en god idé at krydse en af disse datoer af i kalenderen:

Tilmelding til Inspirationstur LEGOLAND Hotel & Conference d. 19. september 2017
Tilmeldingsfrist: senest d. 13. september 2017

Tilmelding til Inspirationstur LEGOLAND Hotel & Conference d. 23. november 2017
Tilmeldingsfrist: senest d. 18. november 2017

Du kan læse mere om LEGOLAND® Hotel & Conference her, og du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre for yderligere info og booking.

 

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG