KATEGORI: Branchenyheder

Forsamlingsforbud på 500 gælder stadig

9. September 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Selv om forsamlingsforbuddet i Odense Kommune og en række kommuner i Københavnsområdet fra i dag sænkes fra 100 til 50, vil det store forsamlingsforbud på 500 stadig gælde for møder og konferencer.

Kilde: HORESTA

Mandag offentligjorde myndighederne skærpede coronaretningslinjer i Odense Kommune og i 17 kommuner i Københavnsområdet. Blandt andet nedsættes forsamlingsforbuddet i disse kommuner fra 100 til 50 personer.

Dette har ikke nogen betydning i forhold til at afvikle møder, kurser og konferencer med over 50 personer i de kommuner, der er omfattet af de skærpede restriktioner.

Det er stadig muligt for konferencecentre, restauranter, hoteller mv. at holde fester, møder, kurser og konferencer med op til 500 personer, hvis personerne i det væsentlige er siddende. Der skal desuden være minimum 2 kvm. pr. person og holdes 1 meters afstand mellem personerne.

Afstandskravet kan fraviges, hvis der er tale om grupper af personer, der i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis, det kan det. eks. være kollegaer, som til dagligt omgås hinanden på arbejdspladsen.

Alle medlemmer i Danske Konferencecentre overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer blandt andet håndsprit, afstand og individuelle planer for rengøring og desinfektion.

Hvis du har spørgsmål til de nye restriktioner eller til corona-restriktioner i det hele taget, kan du kontakte HORESTA på 35248080.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG