KATEGORI: Partnernyheder

Forstå dig selv og dit team

31. October 2022
Ditte Rønne Jakobsen

MPI inviterer alle mødeplanlæggere og eventmanagers til en spændende dag den 9 november 2022 kl. 14.30-17.30 på Tivoli Hotel & Congress Center.

Program

Kl. 14.00: Mulighed for kort rundvisning på hotellet
Kl. 14.30: Ankomst og registrering på Tivoli Hotel & Congress Center
Kl. 15.00: Mads Kjer, bestyrelsesmedlem i MPI Scandinavia byder velkommen sammen med Tivoli Hotel
Kl. 15.10: Theis Rosenkvist fra Humanic Group: Forstå dig selv og dit team
Kl. 16.30: Bobler, kanapéer og netværk på 11. etage i Tivoli View Restaurant
Kl. 17.30: Tak for i dag 

Læs mere og tilmeld dig her

Foredrag

Theis Rosenkvist: Det travle liv – både på og udenfor jobbet – udsætter os for enorme mængder af information, indtryk og stimuli, som skal bearbejdes og håndteres. Den måde vi både optager informationen og håndterer ”presset” på, varierer meget fra person til person. 

Vores indbyrdes forskelligheder er af de primære kilder til kommunikationsbrister og konflikter i dagligdagens teamwork – men forskellighederne er samtidig også fundamentet for vores allerstørste præstationer og de bedste oplevelser i arbejdslivet. 

”Forstå dig selv og dit team” giver dig en mulighed for at se lidt indad og dyrke selvindsigten for en stund ….  og samtidig vil du få et humoristisk indblik i de ”brister” vi allesammen har, når presset bliver stort eller kommunikationen går skævt. 

Foredraget vil være underholdende og byder på aha-oplevelser, sjove hverdagseksempler og nok også akavade (selv)erkendelser. 

Oplægsholder

Theis Rosenkvist er stifter og ejer af Humanic Group, FamFit.dk + en række andre projekter og med sin baggrund i elite-idrætspsykologien, tager han fat i de psykologiske og fysiologiske mekanismer, som styrer vores adfærd på god og ondt  – krydret med en sund portion humor og selvironi. 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG