Fra jord og hav til bord
Med Kattegat til den ene side og gårde med landbrug til den anden, er der ikke lang vej til gode råvarer for kokkene hos Kysthusene i Gilleleje.
At være omgivet af så meget godt lokalt, er en fornøjelse. Samtidig gør det det nemt at bidrage til jord-til-bord-konceptet, som er en del af EU’s grønne pagt for at opnå klimaneutralitet senest i 2050 ved at ændre det nuværende EU-fødevaresystem til en mere bæredygtig model.
Derfor er lokale produkter, råvarer i sæson, en høj økologiprocent, sunde muligheder og mindst muligt madspild filosofien i vores køkken. Vi laver stort set alt fra bunden, så hver ret får sit særpræg og en intens smag. Det gælder ikke mindst retter med grøntsager, som får et ordentligt skud umami – et bevidst valg, da vi har skruet op for det grønne og fisk – og ned for kødet.
Lad Kysthusene traktere dig med det bedste fra havet og markerne ved bordet.
Læs mere om Kysthusene her på deres profil hos Danske Konferencecentre – klik her!