KATEGORI: Partnernyheder

Fra Rungstedgaard til Paris

21. March 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Den 2. marts drog Rungstedgaards konditorelev Nanna Kirkegaard til Paris. Hun er særligt udvalgt blandt 200 elever til at deltage i et 14-dages ophold på den franske konditorskole CEPROC, for at lære en masse om den franske kagekunst.

Rungstedgaards konditorelev Nanna Kirkegaard er blevet udvalgt, som en ud af kun seks konditorelever der er taget til Paris for at dygtiggøre sig på den anerkendte franske konditorskole CEPROC. Opholdet er et led i hendes 4-årige konditoruddannelse – et prestigefyldt ophold, hvor 200 elever har kæmpet om de seks ledige danske pladser, som CEPROC tilbyder.

Forløbet startede den 2. marts og er et 14-dages ophold i Paris, der er betalt af Erasmus Plus-programmet. Eleverne får her en god indførsel i kagekunsten og skal blandt andet besøge mølleren Foricher i to dage, der står bag forskellige bagerier i Frankrig – for at lære alt om mel, croissanter og andre lækkerier fra det søde franske køkken. Derudover skal hun deltage i International Agricultural Show, som er en fødevare- og landbrugsmesse. På hotellet havde de indstillet Nanna til et ophold – og efter en længere udvælgelse, kunne de den 2. marts sende deres dygtige elev afsted mod Paris.

”Vi er så stolte af, at Nanna er blevet udvalgt til opholdet på CEPROC. På Rungstedgaard synes vi, at det er utroligt vigtigt at udvikle mennesker, og Nannas uddannelsestur til Frankrig er en fantastisk mulighed for at få en masse nyttig viden, hente inspiration og tilmed at få en god rejseerfaring – og ikke mindst en oplevelse, hun vil huske for livet,” siger Jan Vestergaard, der er køkkenchef på Rungstedgaard.

Læs mere om mødefaciliteter på Rungstedgaard her – og kontakt vores Venue Eksperter for de bedste tilbud på møder og events her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG