KATEGORI: Partnernyheder

Fredensborg Store Kro er ny partner hos Danske Konferencecentre

18. January 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Vidste du, at Fredensborg Slot blev opført som kong Frederiks IV’s elskovsrede?  Kroen ved siden af slottet blev derefter opført, så kongen kunne ordne sine forretninger uden at blive forstyrret på slottet. Når I holder jeres arrangement på Fredensborg Store Kro, vil I med det samme mærke den høje kvalitet og service kombineret med den hjemlige hygge.

 

I nogle af Danmarks smukkeste omgivelser byder Fredensborg Store Kro jer velkommen til den næste konference. De nærmeste naboer er Esrum sø og Fredensborg slot med den tilhørende slotspark. Så der er rig mulighed for walk and talk eller andre udendørs aktiviteter. Store Kro har 8 mødelokaler og 5 break out rooms. Her er plads til mellem 4 og 200 deltagere, så der er mulighed for både mindre fortrolige møder og omfattende konferencer. Deres store Prinsessesal og Gourmetsalon er begge smukke rum til den store middag efter endt arrangement. Det er også muligt at overnatte, da Store Kro har 54 værelser.

Fredensborg Store Kro har et Wine Room, hvor der kan arrangeres spændende aktiviteter som blandt andet vinsmagning. Det mørke bibliotek er det perfekte sted at nyde en friskbrygget kaffe med kollegaerne og nyde de historiske rammer. Til sidst er den hyggelige gårdhave og smukke have et unikt sted at trække luft i pauserne.

Store Kro ligger et stenkast fra Fredensborg Slot og køreafstand fra Hillerød er 15 minutter. Kommer I med toget, er der blot 10 minutters gåafstand til Fredensborg station.

Du kan læse mere om Fredensborg Store Kro her. Kontakt os hos Danske Konferencecentre for mere information og sparring på mødelokationer.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG