KATEGORI: Partnernyheder

Fremtidens Messeoplevelse: OCC Indgår Partnerskab med Autonomous Units

18. September 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Odense Congress Center præsenterer deres nyeste tiltag i samarbejde med Autonomous Units ApS. Dette partnerskab introducerer et banebrydende, mobilt displaysystem, der sætter helt nye standarder for både udstillere og gæster på messer og til events.

AU’s selvkørende robotter, udstyret med interaktive skærme, bliver fremover en central del af konferencecenterets events, hvor de aktivt vil guide og informere besøgende, samtidig med at de giver vores udstillere en unik eksponeringsmulighed.

Messe- og eventchef, Morten Ihlow, er en af drivkræfterne bag partnerskabet og ser stort potentiale i den nye teknologi:

“Robotten skaber ikke bare opmærksomhed, men tilføjer også en betydelig merværdi til deltagerne på vores events. Vores udstillere får en dynamisk platform til at præsentere deres produkter og services, mens de besøgende får en mere interaktiv og informativ oplevelse. Det er en win-win situation, som vi glæder os meget til at udforske yderligere.”

Revolutionerende Teknologi – Mere End Bare Robotteknik

De selvkørende robotter bringer en helt ny dimension til messeoplevelsen. For udstillere betyder det øget synlighed og flere muligheder for at nå ud til deres målgruppe i realtid. Robotterne kan nemlig nemt programmeres til at vise specifikt indhold, alt efter hvor de befinder sig, og kan på den måde målrette deres budskaber til de rette besøgende på de rette tidspunkter.

For de besøgende er teknologien ligeledes en fordel. Robotterne vil fungere som interaktive informationsstande, der gør det lettere at finde rundt, besvare spørgsmål og give relevant information om de udstillede produkter og events. På den måde får gæsterne en mere engagerende og personlig oplevelse, som sætter en ny standard for messebesøg.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan denne teknologi kan gavne dit næste event? 

Så tøv ikke med at kontakte os her eller book online her.

Læs mere om Odense Congress Center på deres profil hos Danske Konferencecentre her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til fremtidens messer på Odense Congress Center!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG