KATEGORI: Branchenyheder

Fysiske møder har fået en vigtigere funktion på arbejdspladsen

21. June 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Danske virksomheder bruger rekordmange penge på møder og konferencer. Stigningen afspejler et øget behov for at være sammen med kollegaerne i øjeblikket, fortæller arbejdspsykolog.

Hos Danske Konferencecentre er vi glade for at mærke en markant øget interesse for booking af alt fra små mødelokaler til store konferencecentre her i landet. De danske virksomheder bruger flere penge på bookinger af mødelokaler end tidligere – og det gælder inden for alt fra industri og detail til undervisning og sundhed.

Sammenlignet med før corona betaler mødedeltagerne i gennemsnit 37 procent mere per arrangement. Det skyldes blandt andet, at næsten 20 procent flere tilvælger overnatning.

Forstærket behov for kollegial sparring

Ud over at mange udskudte arrangementer nu bliver afholdt, kan stigningen i mødebookinger forklares med et forstærket behov for at være sammen og sparre på arbejdspladsen. Det fortæller arbejdspsykolog Anton Eg Andersen:

Coronanedlukningen har haft den indvirkning på mange mennesker, at de føler et uopfyldt behov for selskab med andre. Et fysisk personalekursus skaber rum for at være sammen med andre deltagere, og ud over faglig sparring kan det indbyde til hygge og gode snakke over en kop kaffe eller et glas vin om aftenen.

Planlægger din virksomhed også spændende møder og konferencer i den kommende tid, er I velkomne til at tage fat i os hos Danske Konferencecentre ved spørgsmål eller benytte vores online bookingportal.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG