KATEGORI: Partnernyheder

Gå-hjem-møde: Optimer dine møder, I en fælles teamøvelse

10. August 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Drømmer du om, at dine møder bliver nogle af dem, man husker? Og at du kan fremvise værdien af den tid og de kræfter, du har brugt på både planlægning og afholdelse af dine møder? Så kom med til gå-hjem-møde hos Konventum den 16. august 2022.

Arrangementet er i samarbejde med MPIxEvents

Alle mødeejere ønsker at få noget ud af den tid, og de penge, det koster at afholde møder. Møder er som oftest baseret på vidensdeling i større eller mindre grad, hvilket stiller krav til dem, der sidder inde med den viden – nemlig deltagerne.

For at få adgang til den viden, skal vi prioritere samtaler og drøftelser i vores planlægning. Men ved større møder kan det godt være en udfordring at få alle med og få samlet alle input op.

Arbejd sammen og få adgang til guldkornene

Sidder vi i selskaber, hvor vi ikke kender hinanden, kan fx et spil få langt de fleste af os til at byde mere aktivt ind. Pludselig taler vi ikke blot sammen omkring bordene af høflighed eller spredt interesse, men for at sætte vores aftryk og gøre vores bedste. Det handler i bund og grund om at vække spillelysten i os – som samtidig danner rammer, struktur og en retning for det fælles mål.

Prøv det selv

På Konventums Gå-hjem-møde den 16. august er du inviteret til at prøve et af de værktøjer af, som kan vække dine deltageres engagement, øge dialogniveauet i gruppen og sørge for, at alle bliver hørt. I samarbejde med Mette og Iben fra FACILITATE, præsenterer de dig for et spændende dialogspil med dokumenteret effekt, som kan være med til at øge værdien af dine møder fra I passerer start, til I er over målstregen.

Tilmeld dig her

Arrangementet er forbeholdt erhvervsaktive.

Program

Kl. 15.00Velkomst
Kl. 15.10FACILITATE – oplev på egen krop, hvad spillet gør ved dig
Kl. 16.30Rundvisning på Konventum & Højstrupgård
Kl. 17.00Netværk og snacks
Kl. 17.30Tak for i dag

Læs mere om Konventum her og kontakt vores bookingteam, hvis du ønsker hjælp til at finde det helt rigtige møde- og konferencecenter til jeres næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG