KATEGORI: Partnernyheder

Gå-hjem-møde: Optimer jeres faste møder

22. March 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Vil du gerne være endnu bedre til at optimere jeres faste møder? Konventum og MPIEvents inviterer mødeplanlæggere til gå-hjem-møde den 21. april på Konventum.

Konventum og MPIxEvents har inviteret Mette Frithiof Wybrandt og Iben Frithiof Kristoffersen til at fortælle om deres erfaringer med at optimere faste møder igennem udviklingen af mødespillet Facilitate.
Spillet er et dialogbrætspil, som teams på 2-8 personer kan komme igennem på ca. 1-2 timer, hvilket efterfølgende vil effektivisere deres faste møder.

Mette og Iben vil tage os igennem en eftermiddag, der med sikkerhed vil give jer nogle værktøjer med hjem til at optimere jeres møder. De vil fortælle om spillets tilblivelse samt komme med tips og tricks. I får mulighed for at prøve spillet i en forkortet version, hvilket giver en hands-on oplevelse af de redskaber, I kan arbejde med efterfølgende.
 
Eftermiddagen sluttes af med en rundvisning på Konventum og Højstrupgård samt lidt godt til ganen.

Program

  • Kl. 15.00 Velkomst
  • Kl. 15.10 Mette og Iben tager os igennem deres rejse med Facilitate og optimering af møder
  • Kl. 16.30 Rundvisning for dem, der er interesseret
  • Kl. 17.00 Netværk og snacks
  • Kl. 17.30 Tak for i dag 

Læs mere om tilmeld dig arrangementet her. Læs mere om Konventum og deres mødefaciliteter her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for sparring på jeres møder og booking af mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG