KATEGORI: Partnernyheder

Gæsterne har talt: Her er Danmarks bedste konferencecenter

22. April 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Fokus på forskellighed er nøglen til succes. Det konstaterede en glad og stolt direktør, Peder J. Madsen, da han fik beskeden om, at Hotel Koldingfjord er kåret som Årets Konferencecenter 2020. Prisen blev overrakt via video af Marlene H. Sylvester-Hvid, direktør i Danske Konferencecentre, der står bag kåringen ud fra tusindvis af gæsteevalueringer.

Selv i en branche, der stort set er gået i stå under den aktuelle coronakrise, er der lyspunkter. Tirsdag oplevede Peder J. Madsen et af de større, da han som direktør for Hotel Koldingfjord modtog beskeden om, at gæsterne har kåret hotellet som Årets Konferencecenter 2020.

“Det er en dejlig opmuntring midt i krisen og et tydeligt bevis på, at Hotel Koldingfjords medarbejdere virkelig evner at sætte sig i gæsternes sted. Vedkommende personlig service er nøglen til gæsterne, og det er fantastisk, at de kvitterer for det på denne måde,” siger Peder J. Madsen.

Beliggenhed forpligter

Han anerkender, at hotellet er særdeles priviligeret i kraft af en både central og naturskøn beliggenhed i skoven ned til Kolding Fjord.

“Beliggenheden er selvfølgelig et stort aktiv for os, men det forpligter også i ganske særlig grad. Den fordel kunne vi sagtens sætte over styr, hvis ikke vi fokuserede knivskarpt på, at vores service og gæsternes oplevelse også matcher de smukke rammer,” forklarer Peder J. Madsen.

Han giver uden tøven æren for de mange tilfredse konferencegæsters kåring videre til hotellets engagerede medarbejderne:

“Vi har stort fokus på vores medarbejdere, og det her er deres pris,” fortsætter direktøren.

Gæsterne bestemmer vinderen

Det er sammenslutningen Danske Konferencecentre, der står bag den eftertragtede pris Årets Konferencecenter. Sammenslutningen tæller flere end 100 af landets bedste uafhængige møde- og konferencecentre, heriblandt Hotel Koldingfjord, og hjælper blandt andet partnerne med netværk, kurser og bookingservice.

“Desuden forpligter vi vores partnere til at lade konferencegæsterne evaluere deres oplevelse, og det er de evalueringer, der alene udgør grundlaget for kåringen af Årets Konferencecenter, forklarer direktør i Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid.

Hotel Koldingfjord vandt prisen i skarp konkurrence med de øvrige nominerede: Best Western Plus Hotel Svendborg, Hindsgavl Slot, Rungstedgaard, Hotel Severin i Middelfart og Pharmakon Konferencecenter i Hillerød

Hotel på højtryk selv uden gæster

For tiden er Hotel Koldingfjord lukket ned for gæster på grund af coronakrisen. Det betyder dog ikke, at hotellet, ligger stille hen.

“Vi har en bestyrelse, der heldigvis ønsker at udvikle virksomheden. Derfor bruger vi denne ufrivillige pause på at investere massivt i hotellets fremtid,” fortæller Peder J. Madsen.

Over alt er håndværkere i gang med at renovere 110 badeværelser, og snart vil hotellet skifte 6500 kvm. gulvtæpper, så Årets Konferencecenter 2020 står knivskarpt, når krisen er ovre, og gæsterne vender tilbage.

For yderligere oplysninger kontakt gerne:

Direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord på 4062 4057

Direktør Marlene H. Sylvester-Hvid, Danske Konferencecentre på 2677 1832.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG