KATEGORI: Partnernyheder

Gæsterne har udvalgt de bedste konferencecentre

5. February 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Gæsternes forventninger skal ikke bare opfyldes men overgås for at blive nomineret til Årets Konferencecenter. 5 af landets møde- og konferencesteder har udmærket sig ved at have imponeret deres gæster i en sådan grad, at de er nominerede til den prestigefyldte titel som Årets Konferencecenter 2018.

 

Tusindvis af gæster har svaret på spørgsmålet: ”Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale virksomheden til en ven eller bekendt?”, og nomineringerne er udelukkende baseret på gæsternes egne evalueringer.

“Gæsternes vurdering er vores vigtigste pejlemærke, og kåringen af Årets Konferencecenter hviler på et stort og solidt datagrundlag af tusindvis af evalueringer. Derfor er prisen som Årets Konferencecenter også noget, som vores partnere virkeligt stræber efter og sætter en stor ære i at blive nomineret til,” fortæller direktør for Danske Konferencecentre Marlene H. Sylvester-Hvid.

Og de nominerede er…

Evalueringerne fokuserer på gæsternes overordnede oplevelse af møde- og konferencestedet og de 5 steder, som har udmærket sig, er:

Årets Konferencecenter 2018 bliver kåret på Danske Konferencecentres generalforsamling den 16. april 2018.

Volumen og validitet

Danske Konferencecentre er en sammenslutning af mere end 100 af Danmarks bedste møde- og konferencesteder. Sammenslutningen er blandt andet omdrejningspunkt for fælles bookingservice via DanskeKonferencecentre.dk, rådgivning og vejledning af virksomheder og mødebookere og kvalitets- og kompetenceudvikling af konferencestederne og deres personale. – Og altså også kåringen af Årets Konferencecenter.

Her ses to af de nominerede; Best Western Plus Hotel Svenborg samt Severin:

For yderligere oplysninger kontakt gerne:
Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid, tlf.: 26 77 18 32, marlene@dkbs.dk og se evt. dkbs.dk

Fakta om Danske Konferencecentre
Danske Konferencecentre blev stiftet i 1990 med det primære formål er at formidle kontakt mellem kunder, der ønsker at afholde møder, konferencer og andre større arrangementer og en kæde af nøje udvalgte møde- og konferencesteder i Danmark. Kunderne får gratis, hurtig og uforpligtende rådgivning og planlægningsservice. Danske Konferencecentre har mere end 100 partnere over hele landet, og både sammenslutningen og antallet af partnere er i kraftig udvikling. Se oversigten over sammenslutningens partnere på DanskeKonferencecentre.dk.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG