KATEGORI: Partnernyheder

Giv dit møde et pift af Panda

26. January 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Vil du holde møde i unikke lokaler med udsigt til pandaer, løver og kameler? Så er det nu, at du skal slå til!

I kan strække benene blandt alverdens dyr – og hvem ved, måske I bliver nogle af de første, der oplever den lille elefantunge, som vi venter i starten af det nye år.

Har du mod på en vildere mødeoplevelse? Brug pausen i nærkontaktmed en øgle eller få en slange snoet mellem fingrene. Der er også mulighed for at få et særligt indblik i Haven på en guidet rundvisning og gøre unikke opdagelser både i og uden for mødet.

Om Zoo København

I mere end 160 år har ZOO budt på opdagelser året rundt. Her kan du samle kollegaer, kunder og samarbejdspartnere til alle typer af firmaevents i en opdagelsesfyldt oase midt i København. Entré til Haven er inkluderet, og der er et væld af aktiviteter at vælge imellem som krydderi til det faglige program.

Mødelokalerne er fordelt i Det Hvide Hus, Elefanthuset og Pandaanlægget. Det flotte auditorie ligger på 1. sal i Hovedbygningen ved indgangen til Zoo. Det er også muligt at afholde jeres arrangement udenfor eller afslutte dagen med bålhygge på Naturbasen.

Bistro panpan

De to mødelokaler er opkaldt efter anlæggets to pandaer, Mao Sun og Xing Er, som har en kapaicitet på henholsvis 35 og 12 møde gæster. I restauranten er der plads til 145 siddende gæster eller 192 gæster til en reception.

Det Hvide Hus

De lyse lokaler er ideelle til både møder, firmafester og middagsarrangementer. De to lokaler i stueetagen kan slåes sammen til ét med plads til 400 gæster til reception eller 270 siddende gæster. Hvis vejret er til det, kan velkomstdrinken eller maden nydes på den store terrasse midt i ZOO. På 1. sal er der tre mødelokaler, hvor det mindste har plads til seks gæster, og det største rummer op til 60 gæster.

Auditorium

På 1. sal i Hovedbygningen ligger et klassisk auditorium med plads til 140 gæster. Der er opdateret AV-udstyr, herunder lyd og mikrofoner. Auditoriet har udsigt ud over Haven og er ideelt til foredrag og konferencer.

Naturbasen

Oplev et af Havens hemmelige steder, når du booker Naturbasen. Naturbasen er gemt væk fra
andre af Havens gæster og I vil opleve et privat naturområde, hvor der er plads til bålhygge, mulighed for skumfiduser, og gode bålhistorier fra en Zooguide. Naturbasen har spændende naboer; løver, gibboner, bavianer og varier, som tit kan høres når man sidder på basen. Naturbasen er selvsagt udendørs, men der er overdække med borde-bænkesæt og et overdækket bålsted, hvor man kan få varmen.

Elefanthuset

Giv dit arrangement ekstra tyngde og lad ZOOs enorme elefanter danne rammen for en uforglemmelig dag. Centralt i Elefanthuset ligger det store møde- og konferencelokale, der er indrettet med panoramaudsigt til elefanternes indendørsanlæg. Arrangementet skræddersys efter jeres ønsker og behov. Der er mulighed for at få strække benene til frokosten, der serveres stående i lokalet i Elefanthuset. I forlængelse af lokalet ligger et auditorie, der er oplagt til oplæg, foredrag og andre præsentationer.

Læs mere om lokaler, aktiviteter og se flere billeder + meget mere i Zoo – her.

Kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af lokaler, auditorium eller teambuilding – klik her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG