KATEGORI: Partnernyheder

Giv dit team et uforglemmeligt socialt arrangement

15. October 2024
Ditte Rønne Jakobsen

LEGOLAND Hotel & Conference tilbyder en helt særlig atmosfære, hvor kreativiteten flyder frit. Forestil jer at holde møder og aktiviteter midt i de farverige, ikoniske LEGOLAND®omgivelser – noget, der garanteret vil inspirere til nye tanker og idéer. Det er et sted, hvor innovation og leg går hånd i hånd, hvilket er det perfekte udgangspunkt for en vellykket teambuilding-oplevelse.

Se video om de forskellige aktiviteter her!

Puzzle Run i LEGOLAND® parken

For dem, der ønsker at udfordre både krop og sind yderligere, tilbyder vi et adventure-race gennem LEGOLAND® parken. Her bliver jeres team inddelt i hold og skal samarbejde for at løse forskellige opgaver og udfordringer rundt om i parken. Denne aktivitet kombinerer fysisk bevægelse med kreative opgaver og fremmer både teamarbejde og konkurrenceånd.

Se video her om Puzzle Run!

Uforglemmelige sociale arrangementer

Udover de mere målrettede teambuilding-aktiviteter tilbyder LEGOLAND Hotel & Conference også et bredt udvalg af sociale arrangementer, der kan tilpasses jeres behov. Afslut en produktiv dag med en temafest, middag i LEGOLAND® parken eller en hyggeaften med drinks i det flotte akvarie Atlantis. Disse sociale aktiviteter giver deltagerne mulighed for at slappe af og knytte stærkere personlige bånd uden for de formelle rammer.

Topmoderne konferencelokaler

Hvis I kombinerer teambuilding med et fagligt program, er LEGOLAND Hotel & Conference det perfekte sted. De 25 topmoderne konferencelokaler kan rumme både små og store grupper, og I vil have adgang til alt det nødvendige AV-udstyr og teknisk support. Dette sikrer, at jeres arrangement forløber gnidningsfrit, uanset om I afholder workshops, oplæg eller seminarer.

Hvad siger vores kunder?

Vores tidligere gæster har oplevet stor succes med teambuilding-arrangementer hos os:

”Vi har haft den skønneste personaleforeningsfest. En rigtig god blanding af teambuilding, festligheder, socialt samvær og mulighed for afslapning og aktiviteter efter individuelle behov. Servicen var i TOP alle steder vi kom rundt. Vi kommer helt klart igen!” – Annika Hofmann Schelde

-“Firmafest blev en stor succes via jeres konkurrence med tablet rundt i LEGOLAND– skideskægt, og vi blev rystet godt sammen på tværs af vores forskellige afdelinger. Der manglede ingenting til vores aftenfest. Kan kun anbefale jer til andre firmaer!”** – Jesper Juul Hansen

– “Tak for en god dag – vi følte os i gode hænder Tak til konferenceteamet- især Anne-Marie, Sussie og Marianne 🙂 – Mai Goosvig Rasmussen

Hvorfor vælge LEGOLAND Hotel & Conference?

At vælge LEGOLAND Hotel & Conference til jeres næste teambuilding-event er ikke blot en investering i sjove og mindeværdige oplevelser, men også i virksomhedens fremtidige succes.

Kombinationen af professionelle faciliteter, inspirerende omgivelser og unikke aktiviteter – herunder LEGOLAND Challenge og Business & Bricks – skaber de bedste betingelser for at styrke jeres teams sammenhold og skabe varige resultater.

Så hvad venter I på? Tag kontakt til os i dag og lad os hjælpe jer med at skræddersy et uforglemmeligt teambuilding-event, der vil motivere og styrke jeres team.

Læs mere på LEGOLAND Hotel & Conference

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG