KATEGORI: Partnernyheder

Giv mødedeltageren en unik oplevelse med ZOOs mange oplevelser!

16. January 2020
Ditte Rønne Jakobsen

I Zoologisk Have København sættes der scenen for en dag eller aften, hvor du står for indholdet, men hvor både pandaer, slanger og edderkopper kan spille en rolle og sikre, at dine gæster husker dagen længe efter. Brug pauserne på en tur rundt i ZOO, hvor dagens største oplevelse kan være en giraffodring eller en time i selskab med vores dygtige formidlere og deres slanger og kryb.

Break-out session

ZOOs break-out session på en varighed mellem 15-20 minutter eller helt op til 40 minutter, hvor der tilbydes alt fra dyrequiz til tæt på en øgle oplevelse, giver mødedeltagerne en velfortjent pause og ikke mindst en oplevelse de huske længe.

Gruppeaktiviteter

Gruppeaktiviteter har en varighed på 45-60 minutter, hvor der tilbydes alt fra bag kulisserne til dyst med chimpanserne, så der er rig mulighed for at give mødedeltagerne en oplevelse de sent vil glemme.

Rundvisninger

Rundvisningerne har en varighed på 45-120 minutter, hvor der tilbydes alt fra dyrenes flok adfærd til rundvisning med staldbesøg, hvor mødedeltagere kan koble helt af.

Book dit næste møde i ZOO og få en på oplevelsen!

Læs mere om mødefaciliteter i Zoo her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af mødelokaler og team building.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG