KATEGORI: Partnernyheder

Givskud Zoo – ZOOTOPIA er ny partner

28. November 2023
Ditte Rønne Jakobsen

I mere end 50 år har GIVSKUD ZOO – også kendt som ZOOTOPIA eller tidligere som Løveparken – været stedet for uforglemmelige oplevelser. Forestil dig at nyde morgenmad med en betagende udsigt til svømmende pingviner, overnatte med ulvene i deres eget anlæg eller lade dine idéer flyde frit over en frokost under maven på en gigantisk langhals – i fuld størrelse.

Når du vælger Givskud Zoo til dit næste møde eller event, åbnes dørene til en verden af unikke muligheder. Givskud Zoo er nemlig den eneste zoo i Danmark, der giver jer mulighed for at
komme tættere på naturens mest fascinerende skabninger, herunder lavlands gorillaer og brillebjørne. Deres dyrepark rummer Europas største pingvinanlæg og brillebjørnsanlæg, samt Danmarks største dinosaurpark.

Givskud Zoo byder dig velkommen til et rummeligt og alsidigt sted til arrangementer og
møder. Med en imponerende 65 hektar stor park kan de imødekomme stort set enhver besøgsgruppe og ethvert arrangement. Parken tilbyder i alt 6 lokaler, der kan tilpasses jeres behov – du kan læse mere om alle lokaler her. I kan blandt andet prøve Zebrasalen med direkte udgang udefra, så I ikke behøver gå ind i parken for at bruge dem. Skovsalen tilbyder en hyggelig atmosfære med en pejs, der tilføjer varme og charme til dit møde. Er I en større forsamling, så er Zooteltet ideelt til fester og store begivenheder.

Givskud Zoo er ikke blot et mødested. Det er et sted for inspiration, for undren og for fællesskab. Her er muligheden for at fordybe sig i naturens mangfoldighed og lade denne unikke kulisse danne rammen om dit næste event. Parkens teambuilding-aktiviteter er designet til at skabe sjov, læring og samarbejde. Uanset om I er en lille gruppe på op til 4 personer eller en større forsamling på op til 250 personer.

Vælg Givskud Zoo, og gør dit næste møde eller event til en oplevelse, som alle vil huske. Tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan skræddersy et arrangement, der passer til dine behov og forventninger.

Er du blevet nysgerrig? Læs mere om Givskud Zoo – ZOOTOPIA her på deres profil hos os i Danske Konferencecentre. Kontakt os for at få et gratis og uforpligtende tilbud i dag! Udfyld formularen forneden eller ring direkte til os.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG