KATEGORI: Partnernyheder

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference er ny partner

10. May 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Er du til ro, atmosfære og skøn natur til alle sider? Så er Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference stedet for dit næste møde, konference eller hotelophold. Vores historiske bygninger ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske landskab mellem Lillebælt og Helnæsbugten. Her forkæler vi vores gæster med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser – alt sammen pakket ind i én stor, grøn oase.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel kombinerer moderne faciliteter, smuk natur og historiske bygninger i en nærværende atmosfære, der danner den perfekte ramme for succesfulde arrangementer uden at gå på kompromis med dine eller naturens behov.

Hotellet tilbyder 73 værelser med i alt 120 sengepladser. På 1. salen i hovedbygningen finder du vores lækre udvalg af luxværelser, der er indrettet med respekt for den gamle gårds oprindelige stil. Lige uden for hotellet har du adgang til skøn natur med park og hav.

Den største mødesal har plads til op til 150 personer. Derudover finder I i alt er der 9 mødelokaler med plads til mellem 8 – 30 personer.
Der er gratis parkering lige udenfor døren, – i alt 75 parkeringspladser samt 8 ladestandere, som kan benyttes via Clever-abonnement.

Kender du det, at man sidder bænket i et mødelokale i flere timer, blot afbrudt af turen til frokosten og kaffestationen? Effektiviteten daler, man bliver træt og hungrer efter det næste sukkerkick ifm eftermiddagskagen.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få gjort dit møde mere effektivt og optimere samarbejdet og resultaterne! Brug f.eks. det udendørs auditorium med hav og skov som kulisse, leg værdierne ind med sjov teambuilding, styrk sammenholdet med sang og varm kakao ved bålet, eller hyg jer med en vinsmagning i de gamle stuer.

Er du blevet nysgerrig? Indhent et tilbud hos Danske Konferencecentre her! Læs mere om Gl. Avernæs Hotel & Konference på deres profil – klik her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG