KATEGORI: Partnernyheder

GlamsBjergHus er ny partner hos Danske Konferencecentre

4. October 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Efter to års renovering fremstår GlamsBjergHus som et lyst, indbydende, moderne og digitalt hotel på Vestfyn. 

Vi har plads til 150 i stolerækker og har fleksible lokaler ift. størrelse og opstillinger.

Med bæredygtighed som målsætning tager GlamsBjergHus ansvar for miljøet. Hotellet har Glamsbjergs eneste (til dato!) oplader til el-biler, benytter et bæredygtigt vaskeri og miljøvenlige LED pærer hvor muligt. Og så er de et cykelhotel og gør alt, hvad de kan for at promovere cykling fremfor bilkørsel og ligger i et meget cykelvenligt område med mange biveje uden generende biltrafik.

De 14 lejligheder på GlamsBjergHus er nyindrettede i en skøn kombination af nordisk stil med fynske herligheder. Her mødes moderne bekvemmeligheder med gammeldags håndværk.  Hver lejlighed er malet i en klassisk farve valgt af farvearkitekten Christian Lauritzen. Hver vægfarve gengiver farven på en plante eller blomst i den fynske natur. Lejlighederne har fået navn efter denne plante. På væggene hænger malerier af naturscener eller blomster. På sofaer og senge ligger der håndstrikkede eller hæklede tæpper. Gulvene er af træ pyntet med ægte tæpper. Her mærker du, hvor meget kærlighed, ro og overskud, der indgår i dette håndværk.

I nærheden af GlamsBjergHus er der også mange vandreruter, og der er aldrig langt til stranden på Fyn. Der er flere gode golfbaner i nærheden af GlamsBjergHus og I kan også leje skinnecykler, som vil tage jer ud i den smukke vestfynske natur.

Du kan læse mere om GlamsBjergHus og deres mødefaciliteter her på deres profil.

Mangler du tid og sparring til hvor dit møde skal afholdes? Så ring eller skriv ind til vores personlige bookingservice, hvor du får en fast kontaktperson som kan hjælpe dig med at finde det perfekte sted mellem vores 100 medlemmer. Udfyld webformular her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG