KATEGORI: Partnernyheder

Glostrup Park Hotel har Wi-Fi i verdensklasse

17. September 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Som led i Glostrup Park Hotels strategi om, at levere de bedste hotel- og konferenceprodukter, har det været naturligt at se på gæsternes mulighed for at komme på højhastighedsinternet. Hotellets Wi-Fi har tidligere givet udfordringer og derfor valgte hotellet at lave en stor opgradering af deres Wi-Fi, så det nu er in-room baseret i alle hotelværelser og mødelokaler.

 

”Vi har tidligere været udfordret på vores Wi-Fi, der efterhånden havde svært ved at håndtere det stigende antal gæster vores mange nye værelser og konferencelokaler rummer. Én ting er at have en fiberforbindelse på 1 Gbit hastighed, men hvis ikke vi formår at distribuere forbindelsen ud til gæsternes laptop´s m.v. er det jo ligegyldigt.” siger Mikael Melander, adm. direktør på Glostrup Park Hotel.

Dette er nu lykkedes og har virket upåklageligt siden det blev installeret. Wi-Fi løsningen er leveret af RAW IT og er som sagt room-in baseret. Denne løsning giver det optimale signal i alle lokaler og derved en maksimal dækning til at understøtte den 1 Gbit forbindelse hotellet tilbyder. Dette gælder naturligvis også de 26 mødelokaler, hvor der er plads til 290 personer i det største lokale.

I november 2014 åbnede Glostrup Park Hotel et helt nyt og eksklusivt konferencecenter i den tilstødende park. Der er tale om et professionelt konferencecenter med formålsindrettede mødelokaler, overdækkede terrasser og en panoramarestaurant med plads til 300 personer. I 2016 blev der åbnet op for endnu flere og større mødelokaler, som nu alle har et imponerende Wi-Fi setup.

Se videoen nedenfor om hotellets Wi-Fi løsning.

Læs mere om Glostrup Park Hotel og deres mødefaciliteter her. Se også deres egen hjemmeside her. 

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG