KATEGORI: Partnernyheder

Glostrup Park Hotel holder gå-hjem-møde om motivation og møder

6. March 2019
Ditte Rønne Jakobsen

“Når hverdags-travlheden og alt for mange møder tager’ fokus fra det enkelte møde, er det godt at have et par tips i baghånden, så du fanger dine mødedeltageres opmærksomhed og ikke mindst motivation”. Sådan lyder introduktionen fra Anne Ravn Grønholt til gå-hjem-mødet mandag den 8. april 2019 kl. 16-19 på Glostrup Park Hotel.

Arrangementet er for dig, der booker møder og events – og det er gratis at deltage.

Anne har mere end 20 års erhvervserfaring i IT-branchen med fokus på forretningsoptimering, forandringer og proces- og optimeringsprojekter. Derudover har hun 10 års erfaring som praktiserende og certificeret coach, 20 års undervisningserfaring og er virksomhedsejer siden 2009. Så ja – Anne ved hvad hun taler om. Hun har holdt et utal af møder og giver dig denne aften tips og tricks til, hvordan du motiverer dine mødedeltagerer til lige netop dit møde.

I løbet af eftermiddagen vil hotellets køkken forkæle jer med lækkerier og efter foredraget vil der være mulighed for rundvisning på Glostrup Park Hotel og afslutning med Tapas buffet i Orangeriet.

Rundvisningen tager dig selvfølgelig med til hotellets nyeste værelser og mødefaciliteter, men også en tur i deres vinkælder, der kan prale af mere end 1000 forskellige vine. Deres sommelier står klar med smagsprøver.
Har du ikke haft mulighed for at se de spændende lokaler i Orangeriet (beliggende i Byparken), er dette en god mulighed for at se disse.

Tilmeld dig arrangementet her og læs mere om Glostrup Park Hotel her. Du er også velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre for mere information om mødefaciliteter og booking af lokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG