KATEGORI: Partnernyheder

Golf Hotel Viborg er ny partner

18. January 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Velkommen til Golf Hotel Viborg, som er et førsteklasses kursuscenter beliggende i meget smukke og rekreative omgivelser lige ned til sø og skov. Afslut jeres møde med en smuk sejltur på søen eller en tur på golfbanen.

Kursuscentret er med sin beliggenhed i Midtjylland et centralt og naturligt mødested, når deltagerne skal samles fra hele landet.

Moderne møder kræver lyse og venlige lokaler med den nyeste teknik. På Golf Hotel Viborg & Salonen findes der konferencelokaler og grupperum i alle størrelser. I flere af lokalerne kan der køres store emner ind som fx maskiner og lign. Det største plenumlokale har plads til 350 personer i stolerækker og 250 personer ved konferenceborde. I alt 21 lyse mødelokaler og grupperum med plads fra 8-350 personer.

Golf Hotel Viborg giver også dine mødedeltagere mulighed for at overnatte i et af der 134 værelser, hvoraf de 116 også kan bruges som dobbeltværelser. Alle værelserne har gratis trådløs/hurtig internetforbindelse, tv, telefon, minibar, el-buksepresse og bad/brus samt toilet. Nogle af værelserne er specielle VIP-værelser med bl.a. aircondition og egen sauna.

Alle overnattende gæster har altid gratis parkering og gratis internet, samt adgang til alle vore øvrige faciliteter som indendørs, opvarmet swimmingpool med svømmetræner. Ny fitness- og wellness-afdeling med sauna, dampbad og stort udendørs spa samt koldtvands-chok – alt dette  står til fri afbenyttelse for overnattende gæster. Så I har rig mulighed for at kombinere jeres arrangement med velvære.

Tæt på hotellet findes 27-hullers golfbane, så I kan afslutte dagen af med stil.

Er du nysgerrig? Læs mere om Golf Hotel Viborg her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for et gratis tilbud!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG