KATEGORI: Partnernyheder

Gourmet-restaurant rykker ind på hotelværelset

18. February 2021
Ditte Rønne Jakobsen

På Munkebjerg Hotel har man længe mærket, at nedlukningen af samfundet har skabt et stort og uforløst behov for at komme hjemmefra og lade sig forkæle. Derfor tilbyder hotellets gourmet-restaurant nu at kræse om gæsterne med en eksklusiv menu på hotelværelset.

“Vi får dagligt henvendelser fra mennesker, der fortæller, at de efterhånden hungrer efter oplevelser og nydelse her i corona-trummerummen”, fortæller René Aarby Sørensen, der er administrerende direktør på Munkebjerg Hotel ved Vejle.

Og netop det er afsættet for hotellets nye initiativ, der har premiere på torsdag: Nu kan interesserede få serveret gourmetmad på hotellet med alle corona-retningslinjer overholdt – og udsigt over Vejle Fjord. Konceptet er nemlig, at når gæsterne ikke kan komme til hotellets gourmet-restaurant, Treetop Restauranten, kommer restauranten til dem – menuen bliver serveret på pyntede borde i gæsternes egne suiter og luksusværelser af tjenere fra Treetop Restauranten.

“Et eksklusivt åndehul”

“Her giver vi folk muligheden for et åndehul midt i den noget grå lockdownperiode. Det er stadig tilladt at mødes 5 personer, og de kan nyde eksklusiv forkælelse med mad og vin af høj karat. Tilbuddet gælder også for private, som ønsker enten en rolig arbejdsdag på hotelværelset eller kvalitetstid med familien”, fortæller René Aarby Sørensen.

Menu med succes-retter

Nicolaj Møller, der er køkkenchef i Treetop Restauranten, glæder sig til at give gæsterne ”en helt særlig oplevelse”:
“Det her er jo et helt specielt arrangement, og vi vil forsøge at fastholde ånden fra Treetop Restauranten på gæsternes værelser. Vi har sammensat menuen med en række af de retter, vi har haft størst succes med i Treetop Restauranten. Den rummer blandt meget andet caviar, trøffel og foie gras – og er som altid baseret på en kavalkade af gode råvarer”.

Stor efterspørgsel

Munkebjerg Hotel har oplevet “rigtigt stor efterspørgsel” efter tilbuddet om gourmetmenu i suiterne, fortæller René Aarby Sørensen. Det kører i første omgang frem til den 6. april.

Læs mere om mødefaciliteterne på Munkebjerg Hotel her og kontakt os Danske Konferencecentre for booking og afbestillingsregler for møder og konferencer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG