KATEGORI: Partnernyheder

GPS Skattejagt på Kokkedal Slot Copenhagen

17. June 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Running26 kan skræddersy en GPS-baseret team walk til jer, så man med sine kolleger, kan have det sjovt, på en uformel måde. Igennem en række digitale og bemandede poster, vil deltagerne blive udfordret i deres viden omkring dagens faglige indlæg, virksomheden og deres kollegaer. 

Formålet med aktiviteten er at have det sjovt, og konkurrere med sine kollegaer –  og det gør vi på en fysisk aktiv måde. Deltagerne skal igennem GPS Team Race være kreative, logisk tænkende og legende i deres løsninger til vores opgaver – som har en rød tråd til virksomheden hele vejen igennem.

I tillæg til det sjove indhold, vil der også være faglige elementer der aktiverer deltagerne på en anderledes måde – og sammen få nogle nye oplevelser med kollegaerne. Dette indhold skal være med til at ryste gruppen sammen og give samtaleemner henover middagen.

Om Kokkedal Slot Copenhagen

Det selvstændige luksushotel Kokkedal Slot Copenhagen i Nordsjælland er alt det, du forbinder med et rigtigt slot. Et eventyrligt ydre, et imponerende, stilfuldt indre, en fantastisk beliggenhed – midt i et blidt, bakket landskab med skov, hav, strand, åbne vidder og grønne enge. Det er det ideelle sted for ro, drømme og oplevelser i særklasse. Og så alligevel. Vi er nemlig også alt det, du måske ikke forbinder med et slot.  For selvom vi har det ydre med os, så ligger vores sjæl ikke i de elegante rammer. Den ligger i måden, vi fylder vores rammer ud på.

Kokkedal Slot Copenhagen er land-liv og tilbagelænet charme, det er nydelse og forkælelse, det er intimitet og opmærksomhed – og et personale, der levende brænder for at give sin passion for det gode videre. Det er klassisk slotsoplevelse, med et moderne tvist. Det er nordisk uhøjtidelighed, i usædvanligt smukke rammer.

Læs meget mere om Kokkedal Slot Copenhagen her!

Og mere om GPS Team Race her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG