KATEGORI: Partnernyheder

Gratis foredrag om hybridarbejde med arbejdsglæde

31. May 2022
Ditte Rønne Jakobsen

MBK tilbyder gratis kursus med Arlette Bentzen onsdag den 8. juni 2022. Der er fordele og ulemper ved hybridarbejde, og for at lykkes med den nye måde at arbejde på, kræver det fokus på arbejdsglæden – både fra virksomhedens side, men også af medarbejderne. Vi har nemlig alle et ansvar for arbejdsglæden!

Undersøgelser viser at medarbejdere trives bedre, når de har autonomi/fleksibilitet – og det driver også deres præstation. Men det kræver en virksomhedskultur med tillid, og det betyder at lederne skal have nye værktøjer i brug. De skal have gode relationer til medarbejderne – og skabe plads til relationer medarbejderne imellem.

Tilmeld dig her hos MBK.

Vi kommer bl.a. rundt om følgende:

  • Viden om arbejdsglæde baseret på forskning
  • Hvorfor arbejdsglæde (stadig) er den vigtigste faktor der bidrager til en virksomheds bundlinje; herunder højere produktivitet, lavere sygefravær, færre konflikter og bedre samarbejde.
  • Fordele og ulemper ved hybridarbejde
  • Hvad skal du som leder fokusere på?
  • Skab fællesskab i teamet
  • Hvad giver den enkelte medarbejder energi?
  • Tips til at skabe en fremtidig arbejdsplads med arbejdsglæde
  • Hvorfor deltage i vores foredrag om hybridarbejde?
  • Du skal deltage i dette foredrag, hvis du er leder og vil skabe en kultur med arbejdsglæde, vi har naturligvis konkrete tips til dig.

Du skal deltage i dette foredrag, hvis du er medarbejder og vil have tips til hvordan du kan fokusere på din arbejdsglæde med hybridarbejde.

Om Arlette Bentzen
Arlette Bentzen er ekspert i arbejdsglæde og har mange års erfaring som foredragsholder og underviser. Siden 2010 har hun været en del af konsulentvirksomheden ’Arbejdsglæde.nu’, hvor hun laver arbejdsglædeforløb i alle typer virksomheder – store, små, private og offentlige. Desuden har Arlette talt om arbejdsglæde på konferencer i udlandet, bl.a. i Frankrig, Tjekkiet, Ukraine, Azerbaijan samt en TEDx konference i London.

Arlette er certificeret i Positiv Psykologi, ved WBI i USA, med selveste Tal Ben-Shahar som hovedunderviser.

Tilmeld dig her på MBK´s hjemmeside her og læs mere om MBK her.

Booker du møder? Få personlig og professionel hjælp til at finde dit næste møde- og konferencecentre blandt vores over 100 mødesteder i Danmark. Send en hurtig webforespørgsel eller bliv ringet op personligt af en af vores bookingeksperter her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG