KATEGORI: Partnernyheder

Gratis foredrag på MBK

16. May 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Kom til foredrag om MANIPULATION – bedrag , forførelse og kunsten at inspirere med Christian Campbell. Sæt kryds torsdag den 8. juni 2023 kl. 18-19.00.

Foredraget “MANIPULATION – Bedrag, Forførelse og Kunsten at Inspirere” handler om at udfordre alt det vi troede, vi vidste om manipulation.

Hvad har bedrageren og den inspirerende til fælles?
Hvordan opdager vi bedrageren?
Hvordan kan vi lade os forføre på måder, der bygger os op fremfor at bryde os ned?
Det og mere er fokus for foredraget

Et faktum!
Det vi ikke ved om manipulation, vil skade os. Men hvad gør mennesker troværdige eller utroværdige? Foredraget udfordrer og rykker på vores opfattelse af, hvad der gør mennesker troværdige.

60 minutters dynamisk, tankevækkende, udfordrende og inspirerende foredrag, der inviterer dig med på en banebrydende rejse ud af komfortzonen, og ind i manipulationens mange nuancer og mulige faldgrupper. Du skal forvente, at dit eksisterende tankesæt bliver udfordret, og du må nok også leve med, at du bliver inspireret!

I foredraget
Indføres deltagerne i ”De 4 strategier for manipulation”. Ligeledes hvordan bedrageren, den forførende og den inspirerende, grundlæggende påvirker os med ”de samme håndgreb” – altså de 4 strategier for manipulation – og hvordan vi lærer at se forskel på de 3 meget forskellige intentioner: Bedrag, Forførelse og Inspiration.

Hvem er målgruppen
Alle mennesker som gerne vil forstå, gennemskue og omgås mennesker i hverdagen. Privat, professionelt eller måske begge dele.

Christian Campbell
Christian er erhvervskonsulent og business provocateur, er anerkendt og respekteret for sit mod, grundige forberedelse og kompromisløshed, for at få de aftalte ting til at ske. Siden starten af 90’erne har han rådgivet en bred vifte af både internationale og nationale virksomheder.

Christian er uddannet psykoterapeut, og hans speciale er at kombinere relevant psykologi og traditionel forretning med hinanden. Han oversætter disse til kurser og uddannelser, der er håndgribelige, relevante og brugbare i hverdagen. Han anerkendes for sin evne til at analysere mennesker og situationer præcist. Og han er god til at formidle komplekse budskaber i et forståeligt sprog.

Christian holder foredrag og underviser både i private virksomheder og i offentlige forvaltninger/afdelinger.

Tilmeld dig her – og læs mere om foredraget

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG