KATEGORI: Partnernyheder

Grøn konference … med distance!

6. May 2020
Ditte Rønne Jakobsen

På Kragerup Gods har de tænkt ’ud af boksen’ med fokus på sommeren og efterårets konferencer. De er klar med konceptet ’ud i naturen’, hvor sanserne skærpes, og tankerne ikke er begrænset af vægge. Med de nye grønne initiativer kan I trygt flytte jeres møder ud i naturen.

Kragerup Gods har benyttet situationen til at tænke kreativt i disse uger, hvilket har resulteret i mange gode tiltag, som du kan gøre brug af nu og i de næste måneder frem.

Hold møder på en ny måde

Her får I Kragerups muligheder for at flytte jeres konferencer ud i naturen enten inde i skovhytten med masser af plads eller udenfor omkring et bål.

  • SKOVHYTTEN – her kan man sidde inde såvel som ude alt efter vejret.
  • NATURENS KLASSELOKALE – med højt til himlen med bål og sækkestolemiljø. Kan bruges som et dagslokale eller som et afbræk i konferencen.
  • SHELTERBYEN – har 6 shelters, en dejlig bålplads med bænke af kævler samt et overdækket areal med masser af plads til at sidde med god afstand.
  • WALK & TALK STIER – godset har 3 walk’n talk stier, som kan bruges til gående møder og som et alternativ til grupperum.

Kragerup har også retænkt deres forplejning således, at der bliver mange flere ’to go’ muligheder, udendørs grillmiddage, tallerken servering og ingen buffet.

Arbejds ro på godset

Har du brug for arbejdsro og nye smukke omgivelser for en stund?

Så står Kragerup Gods klar til at byde dig velkommen i dit eget arbejdsværelse med skrivebord, ro og udsigt til park og voldgrav.

Du kan booke dit eget arbejdsværelse med udsigt til naturskønne omgivelser og med rig mulighed for en gåtur i pauserne her. Godset tilbyder “Arbejdsro” kl. 08.00-18.00. De følger naturligvis alle Corona forholdsregler og ser frem til at byde dig velkommen – på afstand!

“Mad ud af godset”

Kragerup Gods har “Mad ud af godset” hver torsdag, fredag og lørdag, hvor menuen skifter fra uge til uge. I denne uge kan du vælge imellem 200g lækker bøf, bagt laks eller klassisk wienerschnitzel. Menuen lægges online på hjemmesiden hver søndag. Du kan læse om weekendens menu her.

Godset tilbyder et Corona get-away for 2 personer ved ankomst torsdag, fredag eller lørdag. Det er inkl. en overnatning og morgenmad to go. Under lige præcis dette slags ophold, får I 20% rabat på aktiviteterne: Kragerup Go Bounce, 18-hullers fodboldgolf, 7 km MTB-singletrack og kanosejlads i voldgraven. Aktivitetsparken er åben med visse forholdsregler og er godkendt af polititet – læs mere her og book din get-away.

Kragerup Gods ser frem til at byde gæster velkommen i sommerferien. De har lavet et gavekort til et godsophold, hvor man spare 30%, hvis man køber det inden den 1. juni. De kalder det Godsejerens give-away. Godsopholdet er inkl. 1 overnatning, 3-retters menu og morgenmad på dag 2 ved ankomst mandag – torsdag. Meningen med gavekortet er, at man kan købe det nu og nyde det senere, eftersom det er gældende i 18 måneder.  Book gavekortet her.

Læs mere om mødefaciliteter på Kragerup Gods her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af møder med Covid-19 forholdsregler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG