KATEGORI: Partnernyheder

Grønnessegaard Konference-glamping er nye partnere hos Danske Konferencecentre

31. August 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Har du hørt om glamping? Giv dine deltagere en unik naturoplevelse og find roen i Danmarks smukkeste konferenceomgivelser. De eneste lyde omkring dig er de lange siv, der svajer i vinden, fuglenes kvidren og køerne, der trasker rundt på marken ved siden af campen.

Hvad betyder glamping? Glamping er en kombination af glamour og camping. Her får du altså både friluftsliv og luksus på samme tid.

Hos Grønnessegaard Konference kan I få en konferenceoplevelse ud over det sædvanlige.

I dagtimerne kan I afholde jeres møder i det store konferencetelt, der er placeret ved siden af jeres camp på den private landingsbane bag Grønnessegaard Gods. I teltet tilbydes alt, hvad man kan forvente af et almindeligt konferencelokale, og der kan tilkøbes en pakke med standard AV-udstyr inkl. lærred og projektor.

Det store konferencetelt rummer op til 100 siddepladser. Teltet kan både fungere som konferencetelt eller lounge i dagtimerne. Om aftenen omdannes teltet til en restaurant.

Mellem jeres møder kan I lade op med en gåtur i de smukke omgivelser, tage jer en dukkert ved stranden, cykle en tur på mountainbike eller sidde og nyde udsigten. Området omkring Grønnessegaard Gods byder på den skønneste natur, der indbyder til teambuilding og skønne fælles oplevelser. De tilbyder bl.a. ATW kørsel, lerdueskydning, at arrangere jeres fest om aftenen, lave træklatring, svævebaner og meget, meget mere.


I slipper for både flade luftmadrasser og bål, der ikke vil tænde!

Om aftenen får I den lækreste tre-retters middag lavet af godsets partnere fra restaurant Babettes, Christian Wellendorf og Morten Juul Andersen fra kokkelandsholdet. Campen har 50 overnatningstelte på 10m2 med to senge i hvert telt.

Alle teltene indeholder:
Strøm 
Dyne + pude (varmetæpper hvis man ønsker det) 
Almindelige tæpper 
To stole 
Bænk til bagage
Sækkestol til afslapning 
Sengebord 
Lamper

(Der er fælles bad og toilet i opsatte toiletvogne).

Banff People er specialiseret i lederuddannelse og teambuilding og har hjulpet virksomheder med deres store events på unikke locations i hele verden igennem de sidste 30 år. Banff-teamet er klar til at skræddersy jeres arrangement.

Læs mere om Grønnessegaard Konference – glamping her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for sparring og booking af dit næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG