KATEGORI: Partnernyheder

GUESTapart/aarhus er ny partner hos Danske Konferencecentre

5. November 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Mangler I et moderne og råt mødelokale i Aarhus? GUESTapart/aarhus byder jer velkommen til et unikt hotelunivers, hvor design og atmosfære går op i en højere enhed.

GUESTapart/aarhus i Aarhus N har 10 forskellige fleksible møde-og konferencelokaler med plads til op til 150 personer. Mødelokalerne er indrettet med det nyeste AV-udstyr og i rå materialer, som blødes op af komfortable farverige møbler. Hotellet har 86 designlejligheder med samme industrielle og moderne design som resten af bygningen. Indretningen formår at skabe det perfekte mix af flot design, velvære og funktionalitet. Konceptet bygger på ideen om et hjem væk hjemmefra.

På hotellet ligger Restaurant APART, der leverer mad til både a la carte gæster og konferencegæster. Forplejningen kan skræddersyes efter behov, hvor restaurantens bæredygtige madkoncept har fokus på næring for både krop og sjæl. Kokke og konditor inkluderer jer gerne i en kreativ gastronomisk team-oplevelse.

Der er god mulighed for at være aktive før eller efter møder i det eksklusive fitnessområde. Her kan instruktørerne booste jeres mentale status med en omgang yoga eller sætte gang i forbrændingen med deres eGym. Husets kulturambassadør kan også planlægge en spændende udflugt til jer, som udfordrer jeres viden og erfaring.

Trafikforbindelsen er i top, da den nye letbane kører næsten lige til døren. Kommer du i bil, er der 91 gratis parkeringspladser inkl. 4 ladestationer ved hotellet.

Læs mere om GUESTapart/aarhus her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for mere inspiration og booking af mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG