KATEGORI: Partnernyheder

Hancy Anna Djurhuus udnævnt til B2B-divisionsdirektør i DGI Byen

14. December 2022
Ditte Rønne Jakobsen

DGI Byen har stort fokus på kundeoplevelsen, og med udnævnelsen af Hancy Anna Djurhuus til divisionsdirektør for B2B-området har man samlet alle funktioner, der har med erhvervskunder at gøre i en enhed. Hancy Anna Djurhuus vil i sin nye rolle have fokus på at udvikle en endnu bedre kunderejsen for DGI Byens erhvervskunder, så der skabes endnu mere unikke oplevelser.

Ifølge den nye divisionsdirektør ønsker DGI Byen at være sparringspartner og rådgive kunderne fra planlægning til afholdelse af alt fra møder og konferencer i CPH Conference til store events i fx Øksnehallen.

Udnævnelsen af Hancy Anna Djurhuus til Division Director for B2B-området sker som en del af en organisationsændring i DGI Byen, der har til formål at samle alle vigtige funktioner omkring kunderne, så alt fra planlægning til eksekvering af små og store arrangementer er en ekstraordinær oplevelse for kunderne. Til at drive udviklingen sammen med hende har Hancy Anna sammensat et nyt og passioneret team af interne talenter.

Hancy Anna har været hos DGI Byen i de sidste tre år, og kommer fra en stilling som Head of Strategic Sales & Customer Care. Ifølge hende vil det gøre en kæmpe forskel for kunderne, at alt, hvad der har med arrangementer at gøre, nu er samlet i et område:

”Vi oplever, at kunderne ønsker overblik og så nem adgang til os som muligt, og så vil de gerne bruge vores ekspertise og vores erfaringer, når de skal planlægge og afholde både små og store arrangementer hos os. Vi ved, at alle trin inklusive salg, produktionen og selvfølgelig madoplevelsen er vigtige parametre i den samlede kundeoplevelse. Ved at samle salg og produktion i en one-team-approach, er vi i stand til at give kunderne den bedste kunderejse og det bedste overblik,” siger Hancy Anna Djurhuus.

Øget fokus på livskvalitet og sundhed

DGI Byen er i øjeblikket i færd med at udarbejde strategien for de næste mange år, som skal sikre, at stedet fortsat kommer til at bevæge og engagere københavnerne. Ifølge administrerende direktør for DGI Byen, Michael Stensbøl, bliver Hancy Anna Djurhuus’ rolle som samler af hele erhvervskundeområdet instrumentel for DGI Byens kommercielle område:

”Jeg er glad for, at Hancy Anna har sagt ja tak til at stå i spidsen for DGI Byens erhvervskundeområde. DGI Byen vil i fremtiden have et øget fokus på livskvaliteten og sundheden hos vores gæster, og her kan vi bestemt også gøre en forskel hos vores erhvervskunder, når de skal afholde møder, konferencer og messer,” siger Michael Stensbøl.

Læs mere om CPH Conference i DGI Byen her på deres profil hos os i Danske Konferencecentre.

Om DGI Byen

DGI Byen tager årligt imod over en million københavnere og turister. Placeret i det absolutte centrum af København og klos op ad Hovedbanegården består DGI Byen bl.a. af Øksnehallen, Vandkulturhuset, CPH Hotel og det femstjernede CPH Conference. www.dgibyen.dk.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG