KATEGORI: Partnernyheder

Har du fundet det perfekte sted til næste konference?

13. June 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Hindsgavl Slot tilbyder rummelige rammer til messer og udstillinger.

På Hindsgavl Slot har de mange års erfaring med konferencer, messer og udstillinger. Lokalerne er rummelige med højt til loftet og udstyret med den nyeste teknik. Her få du mulighed for at udstille dine produkter i professionelle og smukke omgivelser. Tranesalen i Laden er ideel til de mindre udstillinger og produktpræsentationer med plads til 150-350 deltagere. Til de større messer eller udstillinger slår de f.eks. Tranesalen sammen med den anden del af Slotsladen, Restaurant Louise – og så er der plads til 650 deltagere.

Tilbagevendende succes på Hindsgavl Slot

I mere end 20 år har Intensiv Symposium afholdt deres konference kombineret med en udstilling på Hindsgavl Slot. Med intensivlæger og sygeplejersker fra hele landets intensivafdelinger, er stedets centrale placering midt i Danmark – på Fyn – afgørende, når alle skal mødes en gang om året. Konference forløber over to dage med overnatning til både deltagere og udstillere. Det hele foregår i Slotsladen, hvor der er god plads til udstillingsstande, spisning og fest.

I tæt dialog med din personlige kontaktperson, finder de ud af, hvad du gerne vil have ud af dagen. Herefter planlægger Hindsgavl Slot arrangementet og tager sig af det praktiske.

Læs mere her: https://hindsgavl.dk/business/event-og-fest/messer/ og om Hindsgavl Slot her.

Kontakt os hos Danske Konferencecentre for at få 3 tilbud, der matcher dine kriterier og ønsker- helt uforpligtende og gratis.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG