KATEGORI: Partnernyheder

HAR DU IKKE PRØVET VIDEOKONFERENCE ENDNU? SÅ GIVER BERNSTORFF SLOT DIG CHANCEN.

24. November 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Zoom, Teams, Skype – kært barn mange navne, men mulighederne for virtuelle møder er blevet hverdag for mange af os og fremtiden kommer uomtvisteligt til at byde på flere videokonferencer af den ene eller den anden slags i din arbejds- og møderutine.

Vi har forsøgt os med mange forskellige udgaver af teknikken, men vores valg er endt på et Polycom Studio Soundbar, der udover fantastisk billede og lyd, har en linse der indrammer møderummet og automatisk følger den person der taler, hvilket giver en langt mere medlevende og nærværende mødeoplevelse for de involverede deltagere. Det er et produkt vi forventer vil give en stor tilfredshed hos vores gæster og gøre mulighederne endnu større her på Bernstorff Slot…

Fortæller Salgs- og Bookingchef, Michael Sørensen.

På Bernstorff Slot kan du nu få lov at give dig i kast med teknologien og til de 3 første, der booker et møde med behov for videokonferenceudstyr, bliver det endda uden beregning.

Om videokonference skal bruges til dele af eller hele mødet, er helt op til jer. Slottets tekniker skal nok sørge for alt det indviklede og få tingene til at fungere gnidningsløst for jer.

Først til mølle. Kontakt os hos Danske Konferencecentre og book et møde med videokonferenceudstyr. Læs mere om Bernstorff Slot her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG