KATEGORI: Partnernyheder

Helnan Marselis Hotel i Århus fylder 50 år

31. October 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Søndag d. 5. november holder Helnan Marselis Hotel reception for alle forretningsforbindelser, gæster og venner af huset i forbindelse med deres 50 års jubilæum. De nysgerrige inviteres på forfriskninger og fremvisning af hotellets faciliteter.

 

Moderne konferencefaciliteter i historiske rammer

Helnan Marselis Hotel er ny partner hos Danske Konferencecentre, og vi ser frem til et fantastisk samarbejde med det unikke hotel, som byder på en gammel og spændende historie helt tilbage fra 1800-tallet. Dengang var der mange forslag til et hotel i de naturskønne omgivelser ved siden af Marselisborgskoven, men det var først i 1965, at det lykkedes murermester Anker Jakobsen at gennemføre planen om et hotelbyggeri.

I dag byder Helnan Marselis Hotel på topprofessionelle og moderne konferencefaciliteter, og som resultat af en større ombygning og udvidelse har hotellet i dag 163 værelser og selskabs- og konferencefaciliteter til mere end 700 gæster. Hotellet har en helt unik placering mellem stranden og Marselisborgskoven og udsigt ud over Aarhus Bugt, hvilket gør det til et attraktivt hotel for såvel turisme som selskaber og konferencer.

Receptionen finder sted på Helnan Marselis Hotel søndag d. 5. november kl. 12-16.

Kontakt for yderligere information:
Adm. Direktør, Mark Fisher
mf@helnan.dk / 86 14 44 11

Du kan læse mere om Helnan Marselis Hotel lige her, og du kan selvfølgelig altid kontakte Danske Konferencecentre her for hjælp og spørgsmål.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG