KATEGORI: Partnernyheder

Helnan Marselis Hotel i Aarhus er ny partner hos Danske Konferencecentre

16. October 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Skal du afholde møde, kursus eller konference i Aarhus byder Helnan Marselis Hotel på topprofessionelle og skønne rammer for dette. Med 12 fleksible mødelokaler med plads op til 750 personer og gruppelokaler med plads op til 20 personer, er der mulighed for at afholde møder af enhver art.

 

Alle mødelokaler er udstyret med projekter og lærred, flipover eller whiteboard, penne og blokke, samt mikrofoner i de store sale, talerstol eller cafébord, scene, Wi-Fi, og Pointer. Desuden tilbydes PC, print, kopi, fax og teknikersupport mod gebyr.

Hvis I har brug for at overnatte tilbyder hotellet 163 værelser med adgang til fitness og sauna. Endvidere er der gratis parkering samt mulighed for opladning af elbil – en klar fordel, når man befinder sig i centrum af Aarhus.

Samarbejde med Outdoorsport

Ønsker I at tilbyde gæsterne et anderledes indslag, der får pulsen op og giver sved på panden, samarbejder Helnan Marselis Hotel med Outdoorsport, som laver aktiviteter i skoven, på stranden og til vands.

Du kan læse mere om Helnan Marselis Hotel lige her, og så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG