KATEGORI: Partnernyheder

Helnan Phønix Hotel i Aalborg er ny partner hos Danske Konferencecentre

22. October 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Hvis du skal holde møde, kursus eller konference i Aalborg, så tilbyder Helnan Phønix Hotel i Aalborg de bedste faciliteter for dette.

Hotellet har stor erfaring med afvikling af konferencer, og har i mange år ageret vært for både små møder og store konferencer. Alle afviklet i velindrettede smukke lokaler i historisk klassisk stil gennemsyret af hotellets interessante historie.

Professionelle rammer

Med 10 møderum i varierende størrelser og en kongesal med plads til 300 personer, er der kapacitet til små møder og store konferencer. Personalet er uddannet i at afvikle konferencer, og de står altid til rådighed og sørger for, at alt forløber professionelt.

Alle mødelokaler er udstyret med projekter og lærred, flipover eller whiteboard, penne og blokke, mikrofoner i de store sale, talerstol eller cafébord, scene, Wi-Fi, og Pointer. Desuden tilbydes PC, print, kopi, fax og teknikersupport mod gebyr.

Med over 220 værelser er der også rig mulighed for at overnatte i værelser som er individuelt indrettet og med gratis trådløst internet. Om aftenen kan I nyde en lækker middag i Restaurant Brigadéren, som garanterer en udsøgt og anderledes smagsoplevelse.

Historie og smukke omgivelser vægtes højt

Helnan Phønix Hotel er holdt i en historisk klassisk stil med elegante rum og en særpræget historie, som præger atmosfæren og bidrager til en hyggelig og idyllisk stemning. Med en central placering i Aalborg indbyder omgivelserne til aktivitet af varierende karakter. Hotellet tilbyder også teambuilding og coaching og stiller en række aktivitetsmuligheder til rådighed, der kan skræddersyes efter jeres behov.

Du kan læse mere om Helnan Phønix Hotel lige her, og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG