KATEGORI: Partnernyheder

Her har du de bedste webinars og online-aktiviteter

20. March 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Få et overblik over de aktuelle webinars og online streaminger, som helt gratis finder sted her i lock down perioden. Vi giver dig både en oversigt over de erhvervsmæssige webinars og tips til de bedste online-aktiviteter, du kan lave i kaffepausen eller med familien.

Webinar: Kundetyper

Arbejder du professionelt med marketing som tekstforfatter, grafiker, SEO-ekspert, webdesigner, strategisk kommunikationsrådgiver, projektleder, designer eller lignende?

Så afholder Institut for kundetyper i dag fredag den 27/3 kl. 10.00 et webinar for dig.  Tilmeld dig her

Webinar: Som gidsel på hjemmearbejdspladsen

MBK i København afholder en del forskellige webinarer og kurser (OBS: ikke gratis). MBK er kendt for deres høje niveau og faglige dygtige lærer.

Du kan blandt andet deltage i webinaret “Som gidsel på hjemmearbejdspladsen” tirsdag den 31. marts kl. 09.00-10.30 – få overblikket her.

Bliv Hedia Certificeret rådgiver – gratis

I Hedia har de lavet et kursus til både diabetes-sygeplejersker og andet sundhedspersonale, der arbejder med diabetes. Kurset tager udgangspunkt i Hedias egen diabetes-app, og hvordan personer med diabetes kan få gavn af denne. Kurset har ligeledes til formål at styrke kursistens egne kompetencer inden for sundhed og teknologi. Det giver samtidig adgang til Hedias eksklusive vidensdatabase til brug i kursistens daglige arbejde med diabetes.

Kurset er gratis, man får et certifikat ved endt kursus og man kan pause kurset anytime 🙂 

Her er mere info: https://bit.ly/3kBZeaO

Gratis kurser fra topuniversiteter:

De 8 internationale IVY League universiteter heriblandt Brown, Harvard og Yale har lanceret flere end 500 gratis kurser inden for en masse forskellige områder, f.eks.  Data Science, Marketing, Art/Design og Personlig Udvikling, så der er rig mulighed for at lære noget nyt.

Her er et lille udvalg af nogle af dem:

Alle kurser er på engelsk – se udvalget her

Vi har også samlet de bedste tips til aktiviteter online og offline, til når du trænger til en pause fra arbejdet, eller når du holder fyraften på hjemmekontoret.

PowerHouse Copenhagen: Mindfullness og Bodyflow:

Tilbyder indtil 30. marts 2 daglige live undervisningstimer, som du gratis kan deltage i hjemme i din egen stue. Du kan møde en fra PowerHouse kl.10.00-11.00 og igen kl.15.00-16.00

Se programmet på deres Facebook her

Morgengymnastik med komikeren Melvin Kakooza:

Hver formiddag kl.11.00 går Melvin live på sin Instagram med morgengymnastik – ofte med deltagelse af kendte danskere fra underholdningsbranchen.

Få et smil på læben og deltag her

Oplev Det Kongelige Teater fra sofaen:

Det Kongelige Teater har lavet et nyt gratis univers på deres hjemmeside, hvor du både kan se forestillinger og videoer fra teatrets kunstnere, som viser hvad de får tiden til at gå med i lock down.

Oplev deres univers her

Gå på museum digitalt:

Mange af de danske museer har lavet et online univers på deres hjemmeside, hvor du blandt andet kan høre podcasts, gå på digitale udstillinger og virtuelle ture til kreative opgaver.

Følg blandt andet med på DesignMuseum og Statens Museum for Kunst.

Online masterclass i bagværk:

De populære konditorer Ditte Juul Jensen her og AnneMette Voss her bager live på deres Instagram-profiler, så alle kan følge med og endda lave en hjemkundskabstime med familien.

Lær om dyr og biologi i Randers Regnskov og Zoo:

Hver dag kl. 09.00 sender Randers Regnskov live på Facebook med et nyt tema hver dag. Ligeledes har Zoologisk Have København lavet en ZOO-skole på Facebook, som sender live undervisning hver dag og fortæller om dyrene i Zoo.

Følg med i biologi-timen i Randers Regnskov her

Se live fra Zoo-skolen her

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG