KATEGORI: Partnernyheder

Hindsgavl Slot – business as unusual

30. March 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Hindsgavl Slot på Fyn er lukket for gæster ligesom de fleste andre hoteller i disse uger, men på hotellet er man optimistisk i forhold til fremtiden og udnytter derfor nu tiden til at gøre klar til en travl sommer og et endnu travlere efterår.

Dyrene I dyrehaven græsser i solen og ænser slet ikke de forbipasserende, som er ude at spadsere i den friske forårsluft. I køkkenhaven sætter den ene af slottets gartnere kartofler i lige rækker, mens en anden giver den store plæne i slotsparken årets første klipning. I receptionen ringer telefonerne, og der planlægges arrangementer og ophold. Man kunne derfor nemt tro, at det var en normal arbejdsdag på Hindsgavl Slot. Men der mangler ligesom noget; gæsterne.

”Det er sjældent, at vi har så mange ledige parkeringspladser at vælge imellem som personale,” siger Trine Bang Skou-Nielsen, der er salgsdirektør på Hindsgavl Slot i Middelfart. Ligesom så mange andre er hotellet lukket for gæster, men bag de tykke slotsmure arbejder en mindre gruppe medarbejdere – med god afstand til hinanden – på at gøre klar til atter at byde omverdenen indenfor.

”Vi glæder os selvfølgelig til at kunne åbne dørene igen. Og til at få vores kolleger tilbage på arbejde. Vi ser frem til en travl sommer – og et endnu travlere efterår. For her er mange af forårets fester og konferencer flyttet hen – foruden de arrangementer, som var booket ind i forvejen. Så lige nu udnytter vi muligheden til at få udført noget af det løbende vedligehold uden at skulle forstyrre nogen gæster,” fortæller salgsdirektøren, som i disse dage også bijobber som natportier.

”Der kan man virkelig tale om arbejdsro! Dog er man aldrig helt alene, for Den Hvide Dame er her jo,” siger hun med en slet skjult nervøsitet i stemmen.

Læs mere om Hindsgavl Slot her og kontakt Danske Konferencecentre for booking af nye arrangementer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG