KATEGORI: Partnernyheder

Højhuset i Herning er ny partner

1. February 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Bliver du inspireret af sterile lokaler med ligblege vægge? Så er Højhuset vist ikke noget for dig og dit møde. Hos vores nye partner Højhuset er der nemlig kunst, kultur, designermøbler og sekskantede rum til du dåner. Lyder det ikke lækkert? Læs med, og find lokalet, der skal inspirere dig og dit møde.

Lad de lækre historiske rammer og den spændende kunst danne ramme om dit arrangement. Lav break-out-rooms i Pejsestuen, tag kaffen i Atriumgården eller lav en walk ´n talk i Højhusets hyggelige baghave blandt får og krydderurter.

Skal dit møde have et ekstra skud kultur, kan du kombinere dit arrangement med et af Højhusets kulturelle aktiviteter.

Konference, kick-off, reception eller teambuilding?

Højhuset råder over 10 meget forskellige lokaler, der kan huse alt fra det lille møde for 2 personer, til den store konference til 250 personer. 

5 hurtige facts:

  • 13 fleksible møde- og konferencelokaler
  • Konferencesal med plads til 400 gæster
  • To store lokaler velegnet til udstillinger
  • Hyggelig bar og restaurant lokale råvarer og eget landbrug
  • Gratis Co-Work område

Højhuset tilbyder lokaler i alle størrelser til alle former for begivenheder:

  • 6 mødelokaler (5-55 pers)
  • Foredragssalen (150 pers)
  • Sekskanten (600 pers)
  • Spisesalen (100 pers)

Hertil kommer Biblioteket, Pejsestuen, Atriumgården og Højhusets hyggelige have, som alle frit kan benytte.

Fra højskole til højhuset

Højhuset – Kulturhotel er historie, højskoleånd, fællesskab, bæredygtighed, anderledes hoteldrift, kulturhus og økologisk landbrug. Herning Højskole skulle have været en højskole for tekstilindustriens medarbejdere. Herning Højskole blev i 2017 købt af Johannes Jensen og Helle Mau Jensens Fond for at værne om stedets kulturhistorie og hedder i dag Højhuset – Kulturhotel.

Se og hør historien om bygningens vilde udvikling fra 1961 til hotellets åbning i 2023. Videoen er lavet af 196+ forum Vienna I Annex Productions i anledningen af Højhusets modtagelse af prisen Hotel Innovation Award 2023.

Læs mere om Højhuset på deres profil her – klik her! Kontakt os hos Danske Konferencecentre for forespørgsel på lokaler i Højhuset eller omkring liggende mødesteder og venues til dit næste arrangement – Vi sidder klar her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG