KATEGORI: Partnernyheder

Højt til loftet og masser af plads sikrer en tryg mødeoplevelse hos HUONE

3. August 2020
Ditte Rønne Jakobsen

HUONE har som alle virksomheder i møde- og eventbranchen været igennem et turbulent forår, hvor man har været lukket ned og medarbejderne har været sendt hjem. I takt med genåbningen af Danmark, er HUONE nu atter klar til at byde velkommen til mødegæsterne. Møde- og konferencecentret følger naturligvis anbefalinger og retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, men har derudover iværksat en række tiltag, som sikrer mødegæsterne en tryg oplevelse under mødet.

Derudover har man i resten af 2020 indført meget fleksible afbestillingsregler, som giver virksomhederne mulighed for at annullere deres møde eller event på meget favorable betingelser. HUONE åbner dørene igen fra mandag den 3. august.

Sikkerhed og tryghed for gæster og medarbejdere har altid haft højeste prioritet hos HUONE, og som en konsekvens af Corona epidemien, har man sat trygheds- og sikkerhedsbarren endnu højere. Louise Adolph, CEO hos HUONE udtaler:

– I alt hvad vi gør hos HUONE, er det vores mål og ambition, at skabe trygge rammer for både vores mødegæster og medarbejdere. Det var allerede en del af vores dagligdag før Corona epidemien, men vi har nu øget og skærpet kravene betydeligt hos os. Vi har naturligvis indført alle anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen mht. afstand, håndsprit, håndvask, rengøring, etc. og vi har opsat ekstra skiltning i alle fællesområder, som klart og overskueligt beskriver Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og der er naturligvis håndsprit tilgængeligt i hele huset.

– Derudover har vi to vigtige fordele hos HUONE. Vi driver jo en forretning, som udelukkende arrangerer møder, konferencer og events, dvs. vi har ingen overnattende gæster. Det betyder, at vi kun har gæster i huset, som deltager i møder og derfor er mængden af mennesker på samme sted begrænset. Det betyder rent praktisk, at det er let for vores gæster at holde den nødvendige sikre afstand. Vores mødefaciliteter er indrettet i en gammel flyhangar, og det gør, at vi har masser af plads og ekstra højt til loftet, hvilket også er en stor fordel. De rammer, vi kan tilbyde vores kunder, er derfor gode og trygge, og vi ser meget frem til at byde vores mødegæster velkomne igen i august.

Ingen afbestillingsgebyrer resten af 2020

Selvom de skærpede forhold under Corona krisen langsomt normaliseres, så er HUONE og den øvrige mødebranche bevidste om, at der stadigvæk er en vis usikkerhed og tøven blandt virksomhederne mht. at booke møder, konferencer og events i det kommende efterår. For at imødekomme dette, har HUONE valgt at ændre deres afbestillingsgebyrer frem til udgangen af året. Louise Adolph, CEO hos HUONE forklarer:

– Hos HUONE har sikkerheden for vores mødegæster vejet tungest, og med denne på plads, har vi som en ekstra service og tryghed for vores mødekunder valgt også at ændre vores afbestillingsgebyrer, således, at man trygt kan bestille og også annullere møder og events hos os uden ekstra omkostninger og med meget kort varsel resten af i år. Vi kan på nuværende tidspunkt se på bookingsituationen, at virksomhederne tager rigtig godt imod dette tilbud.

– Allerede i starten af juni måned havde vi de første mødegæster i huset igen, hvor en større it-virksomhed afholdt uddannelse og træning for deres udviklere i seks uger. Og når vi kigger ud i efteråret og vinteren 2020 kan vi med glæde konstatere, at mange virksomheder nu er mere optimistiske og bl.a. på grund af vores ændrede afbestillingsregler, godt tør booke mindre og mellemstore møder og events hos os. Med den sidste ophævelse af det store forsamlingsforbud i slutningen af august måned, tror vi på, at også de større arrangementer begynder at blive booket til efteråret og vinteren.

De midlertidige nye afbestillingsregler hos HUONE gældende tom. 31/12 2020

Ved nye reservationer i 2020 kan man afbestille arrangementer som følger:

  • Afbestilling 3 uger før arrangementsdato med over 25 pers.: Ingen gebyrer.

Herefter gælder normale afbestillingsbetingelser

  • Afbestilling 7 dage før arrangementsdato med under 25 pers.: Ingen gebyrer.

Herefter gælder normale afbestillingsbetingelser.

Kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking og mere info her

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG