KATEGORI: Partnernyheder

Hold juletræsfest på Sonnerupgaard Gods

11. September 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Den er god nok, og det er ganske vist. Nu er det – snart – jul igen, og med højtiden følger traditionen for juletræsarrangementer i mange virksomheder. Men der er ingen grund til at rydde lagerhallen eller stå og fryse på p-pladsen foran administrationsbygningen. Invitér medarbejdere og familier til juletræsfest på godset.

 

Det kan godt være, du synes, det er lige tidligt nok. Men en god jul kræver en god planlægning, og derfor kommer her en rigtig god idé: Hvad med at invitere medarbejdere og deres familier til juletræsfest på et vaskeægte gods?

Det smukke, gamle Sonnerupgaard Gods ved Roskilde er klar til at lægge lade til jeres næste juletræsarrangement.

 

Juletræstfest som den burde være

Forestil dig, hvor hyggeligt det ville være at mødes med dine kolleger i familiens og julens tegn under ladens hanebjælker. Godsets gamle lade er smukt dekoreret med den gamle kane, julepynt og det store juletræ op til 12 meters kip. Det hele indbyder i den grad til en dans med selveste julemanden, og han kommer selvfølgelig også.

Sonnerupgaards idylliske, landlige omgivelser er som skabt til nogle timers afslappende hygge langt væk fra juleræs, overpyntede butiksfacader og myldretid. Her er fred og ro til at nyde det, julen egentlig handler om: Hinanden. Kort sagt: Jul, som den burde være.

Juletræer, glögg og æbleskiver

De gamle hestevogne bliver også kørt frem, og så kan hele familien være med til at fælde deres eget juletræ i juletræsplantagen, som er en del af godsets egne skove.

Det hele finder sted søndag d. 3. december. Og jo, der er selvfølgelig glögg og æbleskiver på julebuffeten og pølser og pølsebrød, hvis du er lidt mere sulten. Og så deler julemanden slikposer ud til de søde og artige børn.

Ikke nok med, at I selv slipper for at arrangere det hele. I sikrer også hinanden en uforglemmelig og afslappende oplevelse midt i årets travleste tid. Glædelig jul på godset.

Du kan læse mere om Sonnerupgaard Gods her, og du kan selvfølgelig altid kontakte os, hvis du vil mere om, hvad det smukke, gamle gods kan tilbyde udover juletræsfesten. Det kunne for eksempel være rammerne om din næste konference.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG