KATEGORI: Partnernyheder

Hold konference i Kviestalden på Kragerup

1. August 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Kragerup Gods ved Ruds Vedby på Vestsjælland byder på en perlerække af spændende faciliteter. Én af dem er Kviestalden, som er Godsets største møde- og konferencelokale med plads til 300 personer.

Der er masser af muligheder både ude og inde på det smukke, gamle Kragerup Gods. Godset tilbyder et væld af udendørs teambuilding-aktiviteter, og de mere formelle, indendørs rammer er velegnede til alle typer af møder og konferencer.

Ud med køerne – ind med konferencegæsterne

Kragerups største konferencelokale er en helt særlig oplevelse. Kviestalden har, som navnet antyder, tidligere huset køer, men har efter en komplet renovering plads til op til 300 konferencegæster med stole i biografopstilling. De 380 kvadratmeter fungerer perfekt til større konferencer, udstillinger, workshops, produktpræsentationer og meget andet.

Den gamle stald har fået nye, flotte glaspartier, der kan åbnes, i hver endegavl og en elegant tilbygning med garderobe og toiletter. Der er desuden installeret topmoderne av-udstyr.

Som alternativ til biografopstillingen af stole med plads til 300 konferencegæster er der mulighed for at opstille langborde med plads til 200 deltagere. Andre alternativer er 180 pladser i såkaldt skoleopstilling eller 144 pladser i øer.

Du kan læse mere om Kragerup Gods, Kviestalden og de mange muligheder her, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil booke de smukke rammer eller høre nærmere.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG