KATEGORI: Partnernyheder

Hold styr på konferencen med din helt egen app

20. September 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Konventum Konferencecenter ved Helsingør har fået sin helt egen app, som kunderne kan bruge, når de er i huset. Men ikke nok med det. Du kan også få skræddersyet din helt egen Konventum-app til netop dit møde eller din konference.

 

Egentlig burde man lade mobilen ligge og bare nyde omgivelserne og udsigten over Øresund , når man er på Konventum Konferencecenter i Helsingør. Men sandsynligheden for det er sikkert lige så stor som to torsdage i én uge. Så nu har Konventum fået sin helt egen app, der kan hjælpe kunderne og endda kan skræddersyes til det enkelte arrangement.

Konventum har lanceret sin egen app med både video, billeder og tekst om det smukt beliggende konferencecenter ved Helsingør. Appen rummer en masse oplysninger om muligheder for både konferencer og andre arrangementer og kan bruges til alt fra vejvisning til sammensætning af menuen.

Skræddersyet app til din konference

Men ikke nok med det. Den mobile løsning kan også skræddersyes til den enkelte konference eller det enkelte møde, så både arrangør og deltagere kan holde styr på detaljerne omkring arrangementet.

Appen kan blandt andet bruges til:

  • opdateret agenda for mødet
  • opdaterede deltagerlister
  • overblik over talere og indlægsholdere
  • deling af billeder fra dagen
  • evaluering af mødet
  • download af præsentationer.

Du kan læse mere om Konventum Konferencecenter lige her, og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide endnu mere.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG