KATEGORI: Partnernyheder

Hold trygge møder i hjertet af København

12. May 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Nomad Workspace i København er ideel til møder på 10-25 personer i trendy og unikke lokaler. Deres cafe er eksklusivt åbent kun for husets gæster, og der er taget ekstra højde for covid19 sikre tiltag.

Hos Nomad Workspace i København tilbyder de mere end 10 mødelokaler med plads til 2-50 personer. Lokalerne passer til alle anledninger – et bestyrelsesmøde, en jobsamtale, en reception eller en workshop med dit team. Alle lokaler er indrettede med sans for design og æstetik. Et af deres COVID19 tiltag er en klar orange markering på bordene i lokalerne, som skal sikre den anbefalet afstand mellem gæsterne.

Husets cafe er ikke åben for offentligheden men er privat og udelukkende for husets gæster. Derfor er det muligt at købe både sandwich, vin og øl mm. og tage med enten i lokalet eller ude på terrassen for at nyde. Morgenmad og frokost bliver serveret i individuelle takeaway-poser. Det er også muligt at bestille frokost i et separat rum, hvor maden serveres i åbne portionsanretninger til alle mødegæsterne. Der er håndsprit i alle lokaler.

Nomad Workspace er kendetegnet ved deres farverige lokaler og deres unikke placering, som ligger op til en walk and talk i København. Efter jeres møde kan I strække benene og nyde den flotte gåtur til Søerne på 5 minutter – en gåtur rundt om Søerne varer ca. 20 min. I kan også gå en tur i kirkehaven ved Sankt Johans Kirken, som ligger lige overfor Nomad.

Inspirationen til mødelokalerne kommer fra New York og London, men Nomad Workspace har selv været med til at skræddersy lokalerne, så de passer til netop deres målgruppe. Med den danske indretningsarkitekt Natalia Sanchez´ sikre flair for stilrene materialer og farver ånder de gamle dommerkontorer af behagelig stemning og international luksus.

I stedet for at holde mødet på kontoret eller som et break fra de sædvanlige lokaler er Nomad et nyt bud på kreative mødelokaler i stemningsfulde rum og miljøer. Det er muligt at afholde events med op til 200 deltagere.

Læs mere om Nomad Workspace og deres mødefaciliteter her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for sparring og rådgivning om jeres næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG