KATEGORI: Partnernyheder

HORISONT Hotel & Konference i Aarhus renoverer for millionbeløb

29. January 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Fra 1. februar kan gæsterne på HORISONT Hotel & Konference glæde sig til at overnatte i stedets nyrenoverede værelser. Konferencehotellet afslutter nemlig i disse dage totalrenoveringen af deres 65 værelser og badeværelser, som nu fremstår i et nyt og tidssvarende design.

De nyrenoverede værelser er en del af en gennemgribende renovering, som konferencehotellet har gennemgået de seneste år, hvor man bl.a. så småt er startet med opgraderingen og moderniseringen af møde- og konferencelokalerne og også husets store opholdsrum, som ligger i hjertet af hotellet, er blevet omdannet til et moderne, funktionelt og kreativt rum. Derudover har man anlagt ny parkeringsplads og etableret en lang række spændende og kreative udendørsfaciliteter. Renoveringen af værelser og badeværelser, som påbegyndtes sidste år, forventes at koste i omegnen af 8 millioner kroner.

HORISONT Hotel & Konference fremstår nu som en helhed

Med de nyrenoverede værelser og badeværelser hænger hele huset sammen og produktet fremstår nu rent indretningsmæssigt som en helhed. Casper Bock, der tiltrådte stillingen som hotelchef den 1. januar 2020, ser frem til at kunne give huset gæster en endnu bedre gæsteoplevelse, han udtaler:

– Jeg er utrolig glad for, at vi er nået så langt i renovering af HORISONT, at nu også værelserne er på plads. Vi kan fremover byde vores gæster velkomne til et hus, der hænger rigtigt godt sammen. Vi har totalrenoveret værelserne, så de nu fremstår i et tidssvarende, friskt og funktionelt design. Vores gæster kan bl.a. glæde sig til en god arbejdsplads, en komfortabel elevationsseng, god belysning – det hele indrettet i behagelige og varme farver. For at imødekomme det stadig større behov for at kunne oplade diverse elektroniske apparater, har vi naturligvis tænkt på dette i indretningen, således har vores gæster masser af muligheder for at oplade telefonen, pc’en og anden elektronik. Vi er i løbet af de seneste år kommet rigtigt langt i vores ønske om at forvandle HORISONT til et moderne, tidssvarende og kreativt mødested, hvor der også er plads og rum til at kunne slappe af og mødes i hyggelige og uformelle rammer. Inden længe tager vi fat på de sidste detaljer omkring renovering og opdatering af vores mødelokaler, udtaler Casper Bock.

65 bæredygtige lamper fra Wallpipe er en del af belysningen i de nyrenoverede værelser
En sjov lille detalje, som HORISONT Hotel & Konference ligeledes har investeret i som en del af værelsesrenoveringen, er de 65 bæredygtige lamper fra virksomheden Wallpipe. Lamperne er fremstillet af gamle vandrør, som lokale har afleveret på genbrugspladsen i Randers. Vandrørene bliver hos Wallpipe forvandlet til funktionelle lamper, som fremstår i et smart, råt og industrielt design. Bag virksomheden står iværksætter Lisbeth Grove Mikkelsen, som netop har været aktuel i DR’s program Løvens Hule. Ordren på 65 lamper fra HORISONT Hotel & Konference er den hidtil største ordre hos Wallpipe. Lamperne passer perfekt til konferencehotellets filosofi om at indrette stedet med omtanke for miljøet og med bæredygtige materialer i fokus. Hotelchef Casper Bock fortæller:

– Det primære fokus i renoveringen og indretningen af værelserne har naturligvis været at matche og leve op til nutidens gæsters behov, og vi har derfor først og fremmest tænkt funktionalitet, men samtidig med har vi også haft et ønske om at give værelserne en egen stil og indretning med lidt kant og detaljer, som kunne være med til at adskille dem fra den traditionelle måde at indrette hotelværelser på i dag. Med lamperne fra Wallpipe, synes vi, at vi har tilført værelserne en sjov og anderledes detalje, som ligeledes hænger godt sammen med vores ønske om at støtte lokale leverandører og tænke bæredygtighed ind i indretningen, siger Casper Bock.

Læs mere om mødefaciliteterne på HORISONT i Aarhus her. Kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking og sparring til dit næste møde.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG