KATEGORI: Branchenyheder

Hotel cementerer sin status som Danmarks Bedste Venue

19. April 2023
Ditte Rønne Jakobsen

For andet år i træk er Hotel Koldingfjord kåret som det bedste sted i Danmark at afholde møder og konferencer. Det er ovenikøbet tredje gang på bare fire år, at titlen Danmarks Bedste Venue, der tidligere hed Årets Konferencecenter, går til det sydjyske hotel og konferencecenter. Gæsternes evalueringer ligger til grund for kåringen, og de er ekseptionelt gode.

Det var et stolt team fra Hotel Koldingfjord, der mandag modtog prisen, som Danmarks Bedste Venue. Relationschef Lene Bech, økonomichef Irene Bengaard og selskabschef Malte Strunge modtog hæderen på vegne af hele Hotel Koldingfjord. Vanen tro, fristes man til at sige, for hotellet vandt også prisen i 2020 og 2022.

“Det er gæsterne, der suverænt afgør, hvilket konferencehotel, der får prisen. Derfor er det selvfølgelig helt ekstraordinært ærefuldt, at vi igen i år er blevet hædret,” siger Peder J. Madsen, adm. dir. på Hotel Koldingfjord.

Sammenslutningen Danske Konferencecentre står bag prisen Danmarks Bedste Venue, men det er alene konferencegæsternes evalueringer, der ligger til grund for kåringen. Evalueringerne er baseret på NPS-systemet (Net Promoter Score), der er et internationalt anerkendt værktøj, udviklet til at vurdere kunders loyalitet og tilfredshed med virksomheder i alle tænkelige brancher.

Imponerende tilfredse gæster

Når man er blandt de flere end 100 venues, der er partnere i Danske Konferencecentre, indhenter man løbende gæsteevalueringer baseret på NPS-systemet.  Og ifølge virksomheden Asnæs & Vangstrup, der analyserer de mange evalueringer for Danske Konferencecentre, anses enhver NPS på over 30 som ”god”, over 50 som værende ”rigtig god” og over 70 som ”fremragende”.

”Det er meget flot, at den gennemsnitlige NPS-score for vores partnere ligger på 60. Derfor er det også endnu mere bemærkelsesværdigt, at Hotel Koldingfjords NPS ligger helt oppe på 80”, konstaterer direktør i Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid, og fortsætter:

”Hvis vi dykker længere ned i evalueringerne, kan vi se, at det udover den smukke beliggenhed især er personalets service, fleksibilitet og lydhørhed og den overordnede atmosfære på hotellet, som gæsterne kvitterer for.”

Personalet gør forskellen

Direktør Peder J. Madsen på Koldingfjord plejer også at være hurtig til at give æren for gæsternes flotte evalueringer videre til sit personale, og i år er ingen undtagelse.

“Prisen er en stor anerkendelse til alle medarbejdere på Hotel Koldingfjord. De præsterer til top karakterer hver evig eneste dag. Vi vægter medarbejdertrivsel højt og har blandt andet lanceret vores Leadership Academy, som uddanner og udvikler vores ledere. 

Danmarks Bedste Venue 2023 blev kåret på Danske Konferencecentres Foreningsdag. De øvrige nominerede var Bautahøj Kursuscenter og Hotel, Hotel Vejlefjord, Rungstedgaard og Pharmakon Konferencecenter. Niveauet i år har været udsædvanligt højt og alle fem nominerede lå tæt i opløbet om at vinde titlen.

 For yderligere oplysninger kontakt gerne:

Direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord på tlf. 4062 4057Direktør Marlene H. Sylvester-Hvid, Danske Konferencecentre på tlf. 2677 1832.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG