KATEGORI: Partnernyheder

Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference åbner nyt spa og wellness

15. October 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Nu kan du opleve en oase af velvære på Sydfyn sammen med dine kolleger. I det nye spa og wellnessområde kan I nyde blandt andet saltsauna, snerum og oplevelsesbrus.

Forestil dig varmen der langsomt glider over dine spændte muskler i ryg og nakke. Med en biosauna der løsner op i muskler og led efterfulgt af et varmt fodbad, hvor du læner dig tilbage og nyder den masserende fornemmelse om fødder og ankler. Sænk dig ned i spabadet og giv de der nakkemuskler en omgang mere og top oplevelsen af med at forkæle din hud med salt, damp og snesauna – ja, du hørte rigtigt:

Danmarks eneste snerum, hvor sneen daler langsomt ned fra loftet. Huden bliver renset godt igennem i den vekslende varme og kulde, og dit blodomløb bliver stimuleret, så din hud strammes op, og porerne mindskes.

Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference har åbnet op for deres nye spa & wellnessafdeling og vil bidrage til oplevelsen både for privatgæster og for mødedeltagere og kursister på de mange konferencer, der afholdes på hotellet.

Start dagen med et forfriskende fjorddyp og nyd en rolig og afslappende tur i wellnessafdelingen før eller efter arrangementet.

I spaen finder du forskellige varme/kulde-oplevelser blandt andet saltsauna, dampbade og et oplevelsesbrus med lyd, lys aroma og forskellige udfald. I snerummet falder sneen stille fra loftet og minder dig om en kold dag i december. Derudover er der fodbade, massageplinte og koldt-/varmtvands løbebane, der stimulerer blodomløbet.

Læs mere om mødefaciliteterne på Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference og læs mere om den nye spaafdeling her.

Kontakt os hos Danske Konferencecentre, hvis du skal finde lokaler til dit næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG