KATEGORI: Partnernyheder

Hotel Hesselet er ny partner

1. March 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Velkommen til Hotel Hesselet i Nyborg! Hotellet er placeret på det gamle naturskønne Christianlund Hotels areal beliggende direkte ud til stranden og omkranset af skov på 3 sider. 

Hotellet ligger 5 minutters kørsel fra Storebæltsbroen i Nyborg, 10 minutters gang fra Nyborg station og er beliggende i rolige omgivelser mellem bøgeskov og strand.

Hotel Hesselets mange mødelokaler gør det muligt at finde det rette, og personlige lokale til jeres møde uanset anledning. Konferencelokalerne er indrettet med alt moderne av- og it-udstyr og har trådløst internet på hele området. I hotellets største og nyrenoverede lokale kan vi have op til 150 personer i biografopstilling. Hesselområdet er den nybyggede konference afdeling, som rummer 2 mødelokaler og et forplejningsområde. Lokalerne kan bl.a. indrettes til konference, møde, workshops eller seminar med op til 150 deltagere. Kort og godt:

  • 12 mødelokaler
  • Plads til max 150 personer
  • 59 dobbeltværelser
  • Gratis parkering
  • 4 ladestationer (4 Clever og 2 Tesla) 

Hotel Hesselet har 59 dobbeltværelser i alt. 43 dobbeltværelser og 4 suiter er indrettet i klassisk stil, og 10 dobbeltværelser og 2 suiter er indrettet i moderne stil og med terrasser.
Alle værelser er med trådløst netværk, minibar, værdiboks, telefon, TV, elkedel og hårtørrer samt badeværelse med dobbelt håndvask, badekar og separat bruseniche.

Når du er gæst på Hotel Hesselet kan du nyde vores spafaciliteter under dit ophold. Ud over pool har de i spaområdet infrarødsauna, alm. sauna, varmestole og spabad. Derudover kan I benytte tennisbane, motionsrum samt gå-/løberuter i den skønne natur omkring hotellet samt mulighed for at leje cykler.

Du kan læse mere om Hotel Hesselet her på deres profil

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG